Ingredients
Cigrons bullits
Ous durs
Unes fulles de llorer
Salsitxes de frankfurt ( aquestes son de gall d´indi )
Tomàquet fregit
Ceba
Pebrot vermell
Un vas de vi blanc
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Preparació
Farem un sofregit amb la ceba i el pebrot tallat petit, quan ja estigui quasi fet li afegirem les salxitxes de frankfurt tallades a rodanxes i el vas de vi blanc, deixar reduït una mica, tot seguit i abocarem el tomàquet fregit, les fulles de llorer, els cigrons cuits i aigua fins a cobrir-los, condimentar amb sal i pebre al gust, deixar una estona que es suc quedi espès, adornar amb els ous durs partits per la meitat i servir calent.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Apa que avui estàs original, no se me hauría acudit possar salsitxes de frankfurt.
ResponEliminaPetons.
Adoro grão-de-bico,....é mesmo um pratinho aos nossos gostos,...
ResponEliminaBeijinhos
www.strawberrycandymoreira.blogspot.pt
salsitxes de frankfurt?????, original i de ben segur que molt bò
ResponEliminaQue plato mas sorprendente Susanna te lo voy a copiar a ver si con las salchichas consigo que mis peques se coman los garbanzos de mejor gana. jaja me encanta.
ResponEliminaBesinos