Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 26 de setembre de 2012

Macarrons gratinats amb crema de llet


http://memoriesdunacuinera.blogspot.com.es/2012/09/al-setembre-comenca-lescola-i-tambe-la.html
Aquesta es la meva participació del mes...tema " Macarrons"..encara i ets a temps si vols fer la teva aportació

Ingredients
Macarrons
Tomàquet fregit
Ceba
All
Api
Sal
Pebre
Una cullerada de farina ( tipus Maizena)
Oli d´oliva
Un vas de vi blanc
Mantega

Crema de llet
Formatge ratllat


Preparació
Preparar un bon sofregit amb la ceba, els alls i el api tallat petit, quan ja començi a daurar afegim el tomàquet que ja tenim preparat, condimentar amb sal i pebre al gust , regar amb el vas de vi i deixar reduïr la salsa.

Bullim la pasta el temps que ens indiqui el fabricant, recorrer, i la posarem a una safata de forn engreixada amb una mica de mantega, abocar per sobre la salsa, i remenar perqué se integri amb els macarrons.

Posarem un cassó a foc suau  amb una cullerada petita de mantega i afegirem la Maizena,( si li posem fort ens quedará negre, així seguirá blanca) , remenar fins que notem que ja está cuita, ara li posarem la crema de llet sense deixar de bellugar la cullera perqué no li quedin grumolls, quan començi a quedar espessa com una crema ja la podem abocar per sobre les macarrons, cobrir amb formatge ratllat al gust.

* Mentre preprarem els macarrons posarem el forn en marxa a uns 200 graus ( per gratinar ), també els poden fer amb antelació i gratinar al darrer moment.

Gratinar fins que ens quedin daurats, queden molt cremosos

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...