http://memoriesdunacuinera.blogspot.com.es/2012/09/al-setembre-comenca-lescola-i-tambe-la.html
Aquesta es la meva participació del mes...tema " Macarrons"..encara i ets a temps si vols fer la teva aportació
Ingredients
Macarrons
Tomàquet fregit
Ceba
All
Api
Sal
Pebre
Una cullerada de farina ( tipus Maizena)
Oli d´oliva
Un vas de vi blanc
Mantega
Crema de llet
Formatge ratllat
Preparació
Preparar un bon sofregit amb la ceba, els alls i el api tallat petit, quan ja començi a daurar afegim el tomàquet que ja tenim preparat, condimentar amb sal i pebre al gust , regar amb el vas de vi i deixar reduïr la salsa.
Bullim la pasta el temps que ens indiqui el fabricant, recorrer, i la posarem a una safata de forn engreixada amb una mica de mantega, abocar per sobre la salsa, i remenar perqué se integri amb els macarrons.
Posarem un cassó a foc suau amb una cullerada petita de mantega i afegirem la Maizena,( si li posem fort ens quedará negre, així seguirá blanca) , remenar fins que notem que ja está cuita, ara li posarem la crema de llet sense deixar de bellugar la cullera perqué no li quedin grumolls, quan començi a quedar espessa com una crema ja la podem abocar per sobre les macarrons, cobrir amb formatge ratllat al gust.
* Mentre preprarem els macarrons posarem el forn en marxa a uns 200 graus ( per gratinar ), també els poden fer amb antelació i gratinar al darrer moment.
Gratinar fins que ens quedin daurats, queden molt cremosos
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Ufffffffffff, la pasta con cremas blancas de leche o nata me encantan, y además me sientan mucho mejor que los que llevan tomate frito, esta receta me la aguardo en favoritos. Besos.
ResponEliminaQue rica la pasta gratinada, acompañada de cualquier ingrediente, se nota que me gusta la pasta eh...
ResponEliminabesinos
Nunca los he probado así y se ven muuuuy cremosos, me gusta!
ResponEliminabesos
Jo sempre hi he fet una beixamel, aquesta opció hem sembla molt bona.
ResponEliminaAmb la crema de llet el gust ha de ser mes suau i la capa gratinada es una delicia.
ResponEliminaPetons.
uuoo amb nata!! massa bo!! jajajapetons
ResponEliminaSi no clico a les fotos no les puc veure.:(
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar al Memòries.
haurem de tastar els macarrons amb crema de llet! petonetsi gràcies per participar
ResponElimina