Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 17 de setembre de 2012

Amanida amb julivert

El julivert és una planta molt apreciada com a condiment tradicional de la cuina mediterrània, la part que es consumeix es sobre tot les fulles 

Se li atribueixen moltes propietats, aqui algunes d´elles...evita l ´anèmia, combat el raquitesme, pel reuma, elimina les flatositats, es depuratiu, ajuda a l´eliminar toxines, laxant, te vitamina C...

Ingredients
Un bon ram de julivert fresc, ( Si es recent tallat millor )
Tomàquet madur tipus "Pera"
Ceba
Bitxos d´Ibarra  ( Piparres ) divines
Pebrot vermell ( si es escalivat millor )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès

Preparació
Rentarem el julivert i agafarem només les fulles, tallarem la resta d´ingredients al nostre gust, i o regarem tot amb una bona vinagreta, tant senzilla com sana.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...