El julivert és una planta molt apreciada com a condiment tradicional de la cuina mediterrània, la part que es consumeix es sobre tot les fulles
Se li atribueixen moltes propietats, aqui algunes d´elles...evita l ´anèmia, combat el raquitesme, pel reuma, elimina les flatositats, es depuratiu, ajuda a l´eliminar toxines, laxant, te vitamina C...
Ingredients
Un bon ram de julivert fresc, ( Si es recent tallat millor )
Tomàquet madur tipus "Pera"
Ceba
Bitxos d´Ibarra ( Piparres ) divines
Pebrot vermell ( si es escalivat millor )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Preparació
Rentarem el julivert i agafarem només les fulles, tallarem la resta d´ingredients al nostre gust, i o regarem tot amb una bona vinagreta, tant senzilla com sana.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
M´agradan tots els ingredients!! Bonississsimaaa... petons,
ResponEliminaHola Susanna, hace días que no te visito y eso no puede ser.
ResponEliminaEsta ensalada aún no la conocia se ve deliciosa.
Un petonet
¡¡¡GENIAL!!!!
ResponEliminaEs una bona idea possar julivert a la manida, aumentes les vitamines. Qué bona amb les piparres.
ResponEliminaGràcies per trucar-me maca.
Mil petons.
Mira que no he posat mai julivert a l'amanida. I don aun color tan bonic i viu. La propera n'hi poso...
ResponEliminaPetonets
Quina amanida mes deliciosa, apart dels bitxos ( que com sempre dic a mi no m'agrada el picant) tot o altre està genial.
ResponEliminaUna amanida guapa, guapa!!!
ResponEliminaNo sabía d etodas esas virtudes de laplanta en cuestión...... la ensalada genial!!!!
ResponEliminaTotalment d'acord, Susanna! Jo en tinc un al jardi, de julivert, i el poso a tot arreu! Ahir al vespre me'n vaig fer amb amanida... cru guanya molt, oi? Petonet!
ResponEliminaVindria a ser com un tabulé però sense cus-cus....molt rebé!!! El julivert cru és la bomba.
ResponEliminaJordi
Una herba aromàtica molt sana i gustosa!
ResponEliminaMe encantan las ensaladas pero con perejil no las he probado nunca, tiene muy buena pinta, besitos guapa
ResponEliminaHola Susanna!!! Que tal tot guapa????
ResponEliminaJa havia sentit que el julivert te moltíssimes propietats y a vegades només l'utilitzem per decorar... tindríem que pendre més sovint, i així, en l'amanida, es la millor manera!!!!
Et felicito guapa!!!
Petonets i fins aviat!!
Susanna,
ResponEliminaCaram quina senyora amanida, el julivert de primera!
Una abraçada.