Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 29 de setembre de 2012

Sopa lleugera de brou de pollastre amb fideus i arròs


Ja ha arribat la tardor i tornem a recordar les sopes...

Ingredients
Pollastre ( jo he fet servir les puntes de les ales )
Un trosset de ranci de pernill
Ceba
Pastanaga
Api
Patata
Sal
Oli d´oliva

Preparació
Posarem les puntes d´ala a l´olla amb un raig d´oli i les deixarem daurar una mica junt amb la ceba tallada a juliana, quan ja començi a agafar color, afegirem la restes de verdures també tallades petites i el trosset de ranci de pernil, remenar tots plegat uns minuts, tot seguit abocarem aigua que ja tindrem calenta, deixar bullir fins que estigui tot cuit, ara colar el brou, separar les verdures que triturarem  amb una mica del mateix brou i afegir a l´olla altre cop.

Quan el brou torni a bullir i posarem els fideus , un drapat d´arròs, coure uns 20 minuts i a taula

Les puntes de les ales les paso per la paella amb oli fins que queden daurades i cruixents, condimentades amb pebre negre,  hummm

Bon profit

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...