Ja ha arribat la tardor i tornem a recordar les sopes...
Ingredients
Pollastre ( jo he fet servir les puntes de les ales )
Un trosset de ranci de pernill
Ceba
Pastanaga
Api
Patata
Sal
Oli d´oliva
Preparació
Posarem les puntes d´ala a l´olla amb un raig d´oli i les deixarem daurar una mica junt amb la ceba tallada a juliana, quan ja començi a agafar color, afegirem la restes de verdures també tallades petites i el trosset de ranci de pernil, remenar tots plegat uns minuts, tot seguit abocarem aigua que ja tindrem calenta, deixar bullir fins que estigui tot cuit, ara colar el brou, separar les verdures que triturarem amb una mica del mateix brou i afegir a l´olla altre cop.
Quan el brou torni a bullir i posarem els fideus , un drapat d´arròs, coure uns 20 minuts i a taula
Les puntes de les ales les paso per la paella amb oli fins que queden daurades i cruixents, condimentades amb pebre negre, hummm
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
que rica, ya tenia yo ganas de cuchareo, besos
ResponEliminame encanta esta sopa, besitos
ResponEliminaMolt oportuna aquesta sopeta pel dia que fa avui.
ResponEliminaSempre la faig amb pasta.
Per aquí tot torna a la normalitat, espero que tú tambçe et vagis normalitzant, encara que ja veig que pujes les receptes de tres en tres, aixó es bona senyal.
Petons maca.
Hay Susanna que bien me vendría hoy, hemos tenido partido con el niño y hemos llegado del campo muertos de frio, si llego a pillar un platito de tu sopa relamo hasta la sopera...
ResponEliminafeliz finde
uaaaaaaau!!! la sopa d'arros i fideus, es la que mes li agrada a la meva mare i la fa boniiiiisima, aixi, com la teva.
ResponEliminaBon cap de setmana
Ohhhh, qué rico. Ideal para ya mismo. Saludos desde Waterbridge.
ResponElimina-Andy-