Sempre tenim aquell dia que no sabem el perquè ens ve de gust de menjar un plat en especial, com una vedella amb bolets....quina feinada, uf !!!, aquesta es la meva proposta feta en un pim, pam .....i funciona.
* Truc perquè les carns ens quedi ben tendres.....deixarem les peces en repòs a la nevera, mínim una hora cobertes de llet...
Ingredients
Vedella tallada molt prima, ( demanar al carnisser que sigui la carn molt melosa, si no ens quedará forta )
Un pot de tomàquet fregit
Una fulla de llorer
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Bolets ( al gust del comensal )
Un vas de vi ranci
Alls
Preparació
Amb unes gotes d´oli farem a la paella els talls de vedella que deixarem a mig fer, només perqué es segellin les cares i reservar.
A la mateixa paella, afegirem una mica més d´oli i fregirem els bolets amb els alls picats, fins que començin a agafar una mica de color, ara i afegirem els talls de carn, la fulla de llorer, la tomàquet fregida i el vas de vi ranci, condimentar amb sal i pebre i deixar reduir la salsa una mica.
Acompanyar per ejemple d´arròs blanc, o puré de patates, o patates fregides, o pasta, o .....
A gaudir i bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Qué rico!! tiene una presencia de 10. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaDos ingredientes juntos que me encantan, la ternera y las setas, muy rica combinación, besitos
ResponEliminaSusanna, que bueno me encanta, me has dado una idea para este fin de semana hace un montón que no lo hago.
ResponEliminaPetonets.
Susanna, quina bona recepta, m'encanta
ResponEliminaPues con esa pinta y en un plis plas ya me has convencido!jajaja
ResponEliminabesos
Un plato más que delicioso.
ResponEliminaVamos... de toma pan y moja.
Besos.
Uau! Però si això és un plis-plas! Ja no tenim excusa! Gràcies per compartir-ho susanna!
ResponEliminaQue bons, m'encanta anar a buscar bolets i fer-los amb carn estan deliciosos.
ResponEliminaSimplement per sucar-hi pa. T'ha quedat de 10 amb la companyia de l'arròs.
ResponEliminaPetons maca.
Ràpid i boníssim! Sobretot ara que comença el fred i ja vénen de gust guisadets calents de sucar pa ;)
ResponEliminaRàpid i molt bo !!, ara ja comença a vindre de gust els guisadets, això si amb força pa !!!!
ResponEliminaPetons
Con ese plato me mojaba yo un pan entero! la primera vez que probé el guisado de ternera en filetes, fué en casa de una prima y puedo asegurarte que no tiene comparación con el de tacos; así está muchísimo mejor.
ResponEliminaBesos.
Encara que exprés, què bo, i amb l'arròs d'acompanyant, perfete!!!
ResponElimina