Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 26 de setembre de 2012

Vedella amb bolets a la cassola exprès


Sempre tenim aquell dia que no sabem el perquè ens ve de gust de menjar un plat en especial, com una vedella amb bolets....quina feinada, uf !!!, aquesta es la meva proposta feta en un plis, plas .....i funciona.

Ingredients
Vedella tallada molt prima, ( demanar al carnisser que sigui la carn molt melosa, si no ens quedará forta )
Un pot de tomàquet fregit
Una fulla de llorer
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Bolets ( al gust del comensal )
Un vas de vi ranci
Alls


Preparació

Amb unes gotes d´oli farem a la paella els talls de vedella que deixarem a mig fer, només perqué es segellin les cares i reservar.

A la mateixa paella, afegirem una mica més d´oli i fregirem els bolets amb els alls picats, fins que començin a agafar una mica de color, ara i afegirem els talls de carn, la fulla de llorer,  la tomàquet fregida i el vas de vi ranci, condimentar amb sal i pebre i deixar reduir la salsa una mica.

Acompanyar per ejemple d´arròs blanc, o puré de patates, o patates fregides, o pasta, o .....

A gaudir i bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...