Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 23 de setembre de 2012

Com ratllar la pastanaga i qualsevol cosa amb seguretat

El ratllador manual és un estri indispensable a la cuina, però qui en alguna ocasió al ratllar alguna cosa no ha deixat una ungla o un "tros de dit", aquesta es la meva proposta.......... i funciona



Tan fàcil com embolicar amb un drap de cuina net, es clar, la peça que vulguem ratllar i la nostra mà quedarà fora de perill de qualsevol tall.

Bona cuina i segura

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

4 comentaris:

  1. M'ho apunto, que realment si que me fet bons talls amb aquesta "arma assassina"....

    ResponElimina
  2. I el mal que fa, encara que sigui simplement la ungla.
    Petons i bon diumenge maca!

    ResponElimina
  3. Como tú bien dices, yo también sufrí un buen corte en un dedo debido a la mandolina, desde entonces, que le tengo mucho respeto y procuro como explicas, ponerle el trapo o pincharlo con un tenedor.
    Un beso.

    ResponElimina
  4. Una manera segura de fer servir el rallador i el ganivet, gracies Susanna.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...