TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dijous, 13 de setembre del 2012
Amanida de pera, pastanaga i ceba tendre
Ingredients
Pera de carn dura
Pastanages
Ceba tendre
Olives negres d´Aragó
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Preparació
Pelarem les peres, les pastanages i les tallarem al nostre gust, al igual que la ceba tendra.
Farem una vinagreta amb la sal, pebre, oli i vinagre, amanir i afegir unes olives negres, hummm
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
m'agrada aquesta amanida!!!!!!!!
ResponEliminaPues bien facilita de hacer esta ensalada pero seguro que esta deliciosa. Besicos
ResponEliminaComo tengo que tirar de traductor no sabia que el nombre era ensalada.......me ha gustado la misma y con aceitun negras buenisima
ResponEliminaFresca i depurativa, Susanna! M'agrada!!! petonets
ResponEliminaM'agrada la combinació, tot i que potser la textura sigui molt 'dura' per al meu gust. Jo ratllaria la pastanaga :)
ResponEliminaUna amanida molt fresca i bona per aquest temps.
ResponEliminaPetons
Una amanida ben original, sana i molt gustosa.
ResponElimina