Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 29 de setembre de 2012

Com desfer xocolate per cobertura


Ingredients
Xocolate de cobertura de la maxìma qualitat.
Una cullera de fusta

Preparació
Trencar la xocolate a trossos petits per facilitat que es desfaçi més aviat, col-locar-la en un recipient apte per soportar la calor, al bany maria, aquesta es te que fondre suament, mai te que bullir l´aigua, i menys que ens entri dins de la xocolate, doncs si es aixì ja l´hem espatllada.

Batre sense parar fins que estigui gairebé fossa, ara ja retirarem del fogó i seguirem remenant fins que baixi la seva temperatura i ens quedi una crema espessa, brillant i suau, quan arriba a aquest punt vol dir que ja la tenim temperada i llesta per treballar

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...