http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2011/02/pastis-sara-bernhardt.html
Ideal per cobertures i farcits
Ingredients
200 grams de sucre glas
4 rovells d´ou
500 grams de mantega tova ( pomada )
Preparació
Escalfar el sucre a foc molt suau, no te que agafar color ( 34 graus ) quan ja estigui desfet, retirar del foc, sempre sense parar de remenar afegir als ous que mica en mica, quedaran cuinats amb l escalfor residual, seguidament afegir la mantega i guardar a la nevera fins que agafi cos.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Quines entrades més instructives! Prendre nota!
ResponEliminaBuffs!!! Que bona que és la sara. La tinc pendent de fer. Em guardo la teva recepta de la crema de mantega, pinta boníssima!!!
ResponEliminaPetonets guapa
Deliciosa!
ResponEliminaes la meva crema preferida! es mes, el proxim pastis que faci la durà!! jeje petons
ResponEliminaEn prenc nota de totes les receptes de cobertura i mantegues per els pastissos, moltes gracies.
ResponElimina