Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 13 de setembre de 2012

Crema de mantega amb ou per reposteria




http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2011/02/pastis-sara-bernhardt.html

Ideal per cobertures i farcits

Ingredients
200 grams de sucre glas
4 rovells d´ou
500 grams de mantega tova ( pomada )

Preparació
Escalfar el sucre a foc molt suau, no te que agafar color ( 34 graus ) quan ja estigui desfet, deixem refregar, un cop fred i afegim els rovells d´ou, d´un en un, sempre sense parar de remenar, quan la barreja sigui consistent incorporar la mantega, batre tot junt i guardar a la nevera fins que agafi cos.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

5 comentaris:

  1. Quines entrades més instructives! Prendre nota!

    ResponElimina
  2. Buffs!!! Que bona que és la sara. La tinc pendent de fer. Em guardo la teva recepta de la crema de mantega, pinta boníssima!!!
    Petonets guapa

    ResponElimina
  3. es la meva crema preferida! es mes, el proxim pastis que faci la durà!! jeje petons

    ResponElimina
  4. En prenc nota de totes les receptes de cobertura i mantegues per els pastissos, moltes gracies.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...