Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 14 de setembre de 2012

Albergínies negres...no gràcies




Albergínies, a l´ India ja les coneixien fa més de 4000 anys, a l´edad mitjana varen arribar a Europa i els colonitzadors espanyols se la van emportar a Amèrica.

Ideal per qui está fent dieta, pel colesterol, problemes circulatoris, insomni, diuretica....es nutritiva, saborosa  i la trobem a bon preu al mercat 

Però si es queda negra al tallar-la, aixó no agrada a ningú,

* Aquesta es la meva proposta.....i funciona

Tant fàcil com posar-les una estona en un bol amb aigua i una cullerada de farina, ens quedaran blanques com la neu, dolçes i amb la carn compacte, a punt per cuinar.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...