Ingredients
Pollastre a talls petits
Ceba
Alls amb pell
Pebrot vermell
Pebrot verd
Tomàquet natural triturat
Pernil salat a talls petits
Un vas de vi blanc
Fulles de llorer
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Xampinyons frescos
Preparació
Condimentar el pollastre amb sal i pebre , saltar a la paella amb oli d´oliva junt amb els alls sencers sense treure la pell i les fulles llorer fins que afagi color, ara afegirem els talls de pernil, remenar una estona tot junt, retirar de la paella i reservem.
En el mateix oli, ( si es necessari afegir una mica més ), sofregirem la ceba, els pebrots i els xampinyons tot tallar petit, quan ja començi a quedar tova la verdura li abocarem el tomàquet triturat, deixar reduir una mica reguem amb un vas de vi blanc, en aquest moment incorporar-hi el pollastre que teniem reservar i deixar coure tot a foc mig/baix fins que la salsa agafi cos i començi a quedar espessa, rectificar de sal i pebre si es menester.
Es pot acompanyar d´arròs blanc, patates fregides o bullides....
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna, UN PLAT COMPLET I boníssim
ResponElimina¡¡¡BONA DIADA!!!!
M'encanten les teves receptes de pollastre Susanna!
ResponEliminaM'agraden tots els plats que el suquet es fagi a partir de verdures. S'ha de dir que sembla una recepta bastant fàcil. L'haurem de tastar!!
ResponEliminaBuena receta para un día festivo. Felicidades a todos los catalanes, besitos
ResponEliminaHola preciosa, has cocinado una receta de las que me encantan y meha gustado el toque de champiñon que le has añadido, seguro que estaba riquísima.
ResponEliminaBesitos,
Holaaa, que bueno el pollo al chilindrón, y con champis ya buenísimo! cuanto me gusta!
ResponEliminaUn besooo
Este es un clásico de la cocina, que no debe faltar en ningún buen recetario.
ResponEliminaBesos. Lola
Un pollastre per sucar-hi un d'aquests pans tan bons que tu fas.
ResponEliminaPetons maca.
¡Qué rico se ve!, da ganas de tomarse un bocado y chupetear la salsa. Bss
ResponEliminaMira que sempre em dic que no haig d'entrar a aquestes hores. Però gens, entro... i em quedo bocabadat. Que pollastre tan saborós!!!
ResponEliminaUna delícia per rellepar-se els dits
ResponElimina