Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 11 de setembre de 2012

Pollastre al "chilindrón" amb xampinyons


Ingredients
Pollastre a talls petits
Ceba
Alls amb pell
Pebrot vermell
Pebrot verd
Tomàquet natural triturat
Pernil salat a talls petits
Un vas de vi blanc
Fulles de llorer
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Xampinyons frescos

Preparació
Condimentar el pollastre amb sal i pebre , saltar a la paella amb oli d´oliva junt amb els alls sencers  sense treure la pell i les fulles llorer fins que afagi color, ara afegirem els talls de pernil,  remenar una estona tot junt, retirar de la paella i reservem.

En el mateix oli, ( si es necessari afegir una mica més ), sofregirem la ceba, els pebrots i els xampinyons tot tallar petit, quan ja començi a quedar tova la verdura li abocarem el tomàquet triturat, deixar reduir una mica reguem amb un vas de vi blanc, en aquest moment incorporar-hi el pollastre que teniem reservar i deixar coure tot a foc mig/baix fins que la salsa agafi cos i començi a quedar espessa, rectificar de sal i pebre si es menester.

Es pot acompanyar d´arròs blanc, patates fregides o bullides....

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...