Enciam
Tomàquet per amanir tipus "Pera "
Olives negres d´Aragó
Musclos de llauna ( poden ser en escabetx o en oli )
Navalles de llauna
Tomàquet sec ( que jo hidrato en oli )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Preparació
Tallarem les verdures al gust i les disposarem en una platera, distribuir per sobre les musclos i les navalles, regar amb una vinagreta, al final posarem les olives i els tomàquets hidratats tallats petits, ràpida, lleugera, deliciosa
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Me apasionan las ensaladas, casi todasnlas noches las ceno de una manera u otra, esta me la anoto enseguida, besitos
ResponEliminaummmm ¡¡¡boniiiiiissima!!!!
ResponEliminaADOREI ESSA SALADA, COM CHEIRO A MAR AGRADA-ME.
ResponEliminaBJS
M'encanten les navalles i tot ho altre també.
ResponEliminaPetons.