Ingredients
Pebrot escalivat
Patates bullides i pelades ( fredes)
Blat de moro
Olives negres ( o blanques, al gust )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de xères
Preparació
Farem tires amb el pebrot escalivat i tallarem a trossos les patates, col-locarem tots els ingredients en una safata i amanirem ( a mi m´agrada fer sempre una vinagreta ), hummm
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
QUE RICA SALADA O TEMPO AINDA PEDE UMAS SALADAS ASSIM.
ResponEliminaPERFEITA PARA MIM POIS ADORO PIMENTOS.
BJS
Una amanida amb molt color.
ResponEliminaPetons.
Soy fan absoluta de las ensaladas y esta se ve deliciosa.
ResponEliminaBesos.
una amanida amb color i bons ingredients.
ResponEliminaIngredientes fabulosos para mi... maíz, acietuna negras, pimientos,... que más?????
ResponEliminaTambé sóc de les de vinagreta hummm!
ResponEliminaQue bona, i per deixar-la preparada, per quan arribem passades les tres amb una gana ferotge...perfecta!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Una ensalada de lo mas rica, me viene muy bien por aqui hace todavia mucho calor. Un besazo
ResponEliminaBoníssima, i ben de la terra!
ResponEliminaSi la vista no enganya... aquesta amanida promwet estar molt bona!!!bon cap de setmana!
ResponEliminaJa trigaves en sortir a RAC1....jeje.
ResponEliminaBona feina i amanideta !!!
Boníssima!!!petonets
ResponEliminaque salada maravilhosa, adoro milho, vou fazer este fim de semana para acompanhar o churrasco.
ResponEliminaTenha um ótimo fim de semana.