Els ous a la cuina es pot dir que són gairebé indispensables, tenen mil usos tant en salat com en dolç, sense ells no podríem fer deliciosos pastissos ni truites, plat socorregut que ens soluciona infinitat d´àpats, que bones, i quantes receptes, a tots ens agraden que quedin espojoses ...
Doncs aquesta és la meva proposta........ i funciona
Tant fàcil com posar-hi un pessic de llevat tipus " Royal " als ous al moment de batre´ls, ens quedarán unes truites esponjoses al 100x100, hummm
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Ja fa molt de temps que quan faig truites hi poso Royal, la diferencia es molt considerable.
ResponEliminaEs un truc fantàstic
Petons
Alguna vegada he possat llevat, però no tinc gaire costum.
ResponEliminaPetons.
Olá, adorei a dica, hoje já usei na omelete.
ResponEliminaTenha uma ótima semana.
Has descubierto mi pequeño secreto para que las tortillas queden esponjosassssss.... jaja
ResponEliminaBesinos