TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 27 de setembre del 2012

Truites més esponjoses


Els ous a la cuina es pot dir que són gairebé indispensables, tenen mil usos tant en salat com en dolç, sense ells no podríem fer deliciosos pastissos ni truites, plat socorregut que ens soluciona infinitat d´àpats, que bones, i quantes receptes, a tots ens agraden que quedin espojoses ... 



Doncs aquesta és la meva proposta........ i funciona



Tant fàcil com posar-hi un pessic de llevat tipus  " Royal " als ous al moment de batre´ls, ens quedarán unes truites esponjoses al 100x100, hummm



Bon profit



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

4 comentaris:

  1. Ja fa molt de temps que quan faig truites hi poso Royal, la diferencia es molt considerable.
    Es un truc fantàstic
    Petons

    ResponElimina
  2. Alguna vegada he possat llevat, però no tinc gaire costum.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Olá, adorei a dica, hoje já usei na omelete.
    Tenha uma ótima semana.

    ResponElimina
  4. Has descubierto mi pequeño secreto para que las tortillas queden esponjosassssss.... jaja
    Besinos

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...