Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 13 de setembre de 2012

Pastís genovés de cacau amb cobertura de xocolate




http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=157
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=161
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=159

Ingredients per la base del pastís
200 grams de farina
150 grams de sucre
50 grams de cacau pur ( Tipus Valor )
6 ous
( no porta pas cap tipus de llevat )

Preparació
Batre els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa, afegir la farina i el cacau tamisat junt.

Fornejar a temperatura moderada (170 º) en un motlle engreixat i enfarinat, uns 25 a 30 minuts, segons forn i tipus de motlle ( aquest motllo es de 20 cm )

Desmotllar i refredar sobre una reixeta.
* * * * * * * * * * * *
Ingredients per la cobertura de xocolate
Mantega a temperatura ambient ( pomada )
Xocolate negre de cobertura de qualitat
Adors varis per engalanat el pastís acabat ( opcional)

Preparació
Posarem al bany maria en un cassó la xocolate trencada a trossets amb una cullerada de mantega toba, remenar fins que ens quedi desfeta del tot, retirar del foc sense deixar de remenar i esperar que es refredi una mica, cobrir el pastís i engalanar al gust.

* Si es desitja també es pot farcir de nata, melmelada....( a casa els i agrada així )
Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...