Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 20 de setembre de 2012

Glaça reial per decorar galetes i pastissos


A casa les decoracions de les galetes sempre són senzilles perqué si estan molt recàrregades directament ja no les mengen, i no es tracta pas d´això sinó tot el contrari, que gaudeixin amb elles i jo amb veure com volen de la taula

Quan preparo la massa per fer les galetes fins i tot li poso molt menys sucre ja que desprès amb la coberta de la glaça es compensarà la dolçor.

Molt fàcil i divertit

GLAÇA REIAL PER DECORAR GALETES I PASTISSOS

Ingredients
Clares d´ou
Sucre fi
Suc de llimona o unes gotes de vinagre de poma
Colorants alimentaris   http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=52

La proporció de sucre per clara d´ou es de uns 250 grams, quantitat que reduirem adequadament si amb aquesta glaça tenim que cobrir pastissos.

Preparació
Batre les clares en un bol amb una espàtula, afegirem poc a poc el sucre, que procurarem que sigui molt fi i sec, quan el batut estigui ben esponjós i consistent, li afegirem una mica de suc de llimona, batre una mica més, ens quedarà llesta per fer-la servir, en el seu natural color blanc o acolorida de diferents tons.

Es molt important de tapar-la amb paper film per evitar que ens formi escorça per sobre mentre no la fem servir.


Ara només hem de tenyir de colors la glaça i a gaudir pintant galetes i pastissos


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...