TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dissabte, 8 de setembre del 2012
Pinxos de botifarra de pagès i patates
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=11
Ingredients
Botifarra de pagès crua i de qualitat
Farina
Un ou
Patates de fregir
Oli de gira-sol per fregir les patates
Oli d´oliva per fregir la botifarra
Preparació
Treure la pell a les botifarres i esmicolar en un bol, afegirem un ou batut i farina, remenar, la quantitat de farina anirá en relació a la textura de la massa, ens te que quedar amb cos, deixar reposar una estona a la nevera.
Tallar les patates en rodanxes una mica gruixudes, dons serán la base del pinxo i fregir.
Farem boletes de carn amb dues culleres petites i les fregirem amb oli d´oliva, escorrer sobre una reixeta.
Ara només hem de montar els pinxos, punxarem les boletes de botifarra i posarem una base de patata fregida, servir calents
* Rectificar de sal i pebre si es necessari, però la botiffara ja en porta, pel que es te que anar amb precaució.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
ummm, ¡¡¡que bons!!!!
ResponEliminaHolaaaa, pero este aperitivo es fantástico! tiene que estar super bueno, se ve delicioso y crujiente.
ResponEliminaUn besoooo
Que divertit!!!!!!!
ResponEliminaUna forma fàcil de menjar butifarra.
Petons
que es bona la botifarra de pages...un pintxoo delicios i de la terra! petons
ResponEliminaMmmm,aquestes broquetes fan venir gana i son de les que agraden a tothom.
ResponEliminaPetons maca, m'agrada veure que vas tornant a publicar.
Molt original!! i bona pinta....
ResponEliminaLa farina de blat, oi? tot i que igual ho provo amb farina de galeta, mira.
Jordi
Que curiós, no s'ha m´hagués ocorregut.
ResponElimina