Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 8 de setembre de 2012

Pinxos de botifarra de pagès i patates


http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=11

Ingredients
Botifarra de pagès crua i de qualitat
Farina
Un ou
Patates de fregir
Oli de gira-sol per fregir les patates
Oli d´oliva per fregir la botifarra

Preparació
Treure la pell a les botifarres i esmicolar en un bol, afegirem un ou batut i farina, remenar, la quantitat de farina anirá en relació a la textura de la massa, ens te que quedar amb cos, deixar reposar una estona a la nevera.

Tallar les patates en rodanxes una mica gruixudes, dons serán la base del pinxo i fregir.

Farem boletes de carn amb dues culleres petites i les fregirem amb oli d´oliva, escorrer sobre una reixeta.

Ara només hem de montar els pinxos, punxarem les boletes de botifarra i posarem una base de patata fregida, servir calents

* Rectificar de sal i pebre si es necessari, però la botiffara ja en porta, pel que es te que anar amb precaució.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...