Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 13 de setembre de 2012

Praliné de xocolate negra

http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/04/pastis-genovesa-amb-praline-de-xocolate.html
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=161

Ideal per cobertures i farcits de pastissos

Ingredients 
150 grams de xocolate fondant de qualitat
400 grams de nata 35 % m.g. ( de muntar )
30 grams de mantega
4 cullerades de sucre

Preparació 
Posarem un cassó al foc amb la nata i el sucre, remenar fins que comenci a bullir, ara afegirem la xocolate a trossets i la mantega, seguir remenant fins que ens quedi la mescla consistent, retirar del foc i deixarem refredar una mica abans de fer-la servir.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...