Quan fem pebrots escalivats la seva pell queda socarrimada que evidentment hem de treure pel seu ús, a petició d´algú que m´ha preguntat quin és el meu sistema,
aquesta es la meva proposta....i funciona
Un cop rostits els posarem en un recipient o safata que taparem, i deixarem reposar durant una 1/2 hora en aquest temps el vapor que desprenen fa que la pell es deixi anar amb facilitat dels pebrots, seguidament ens posarem uns guants d'un sol ús i en un moment els tindrem pelats sense problemes, i que se'ns embrutin les mans.
Important mai pelar les pebrots sota del raig l'aigua, ja que part del seu meravellós sabor i vitamines desapareixeran pel desaigua de la cuina.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Qué bons son i fàcils de pelar seguint els teus consells.
ResponEliminaPetons.
bon consell!! petons
ResponEliminaAdjunto la bona proposta de la Teresa Garcia
ResponEliminapetonets maca
HOLA ,LA MEVA MARE I YO ,ALS EMBOLIQUEM AMB UNAS FULLAS DE DIARI Y QUEDAN MOL BE ,UN PETO TERESA,,,
Un plato muy apetecible.
ResponEliminaPetons
Cocinica de Benas. y ANDANZAS y demás.
Ets ùnica per donant idees i consells.
ResponEliminaPetonets guapa!!!