Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 27 de setembre de 2012

Com pelar els pebrots escalivats

http://www.enrocalacuina.blogspot.com.es/2011/11/pebrots-escalibats-al-forn.html

Quan fem pebrots escalivats la seva pell queda socarrimada que evidentment hem de treure pel seu ús, a petició d´algú que m´ha preguntat quin és el meu sistema, 

aquesta es la meva proposta....i funciona

Un cop rostits els posarem en un recipient o safata que taparem, i deixarem reposar durant una 1/2 hora en aquest temps el vapor que desprenen fa que la pell es deixi anar amb facilitat dels pebrots, seguidament ens posarem uns guants d'un sol ús i en un moment els tindrem pelats sense problemes, i que se'ns embrutin les mans.


Important mai pelar les pebrots sota del raig l'aigua, ja que part del seu meravellós sabor i vitamines desapareixeran pel desaigua de la cuina.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

5 comentaris:

  1. Qué bons son i fàcils de pelar seguint els teus consells.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Adjunto la bona proposta de la Teresa Garcia

    petonets maca

    HOLA ,LA MEVA MARE I YO ,ALS EMBOLIQUEM AMB UNAS FULLAS DE DIARI Y QUEDAN MOL BE ,UN PETO TERESA,,,

    ResponElimina
  3. Un plato muy apetecible.

    Petons

    Cocinica de Benas. y ANDANZAS y demás.

    ResponElimina
  4. Ets ùnica per donant idees i consells.
    Petonets guapa!!!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...