TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dijous, 13 de setembre del 2012
Praliné de xocolate blanca o tenyida
Es ideal tant per cobertures com per farcits
http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/04/pastis-genovesa-amb-praline-de-xocolate.html
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=8
Ingredients
300 grams de xocolate blanca
200 grams de nata 35 % m.g. ( de muntar )
40 grams de mantega toba ( a temperatura ambient)
Preparació
Posar un cassó al foc amb la nata, quan comenci a bullir i afegirem la xocolate esmicolada i la mantega, remenar fins que ens quedi una mescla consistent, treure del foc cobrir amb un film que toqui la mescla i reservar fins que es refredi, ara ja podem fer un farcit o una cobertura.
* Si es desitja també se li pot donar color amb colorant alimentari en pols o liquid
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
De xocolata blanca!!! Ai si la veu l'Annie, li xifla!!
ResponEliminaPEtons guapa
Em sembla molt bona idea per donar color als pastissos! Una alternativa molt bona al fondant de sucre per decorar, és molt atractiu, però no m'agrada el gust. Prenc nota!!
ResponEliminaUuoo em quedo amb aquest praliné!! quina delicia deliciosa!!! m'encanta la xocolata blanca!!
ResponElimina