Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 13 de setembre de 2012

Praliné de xocolate blanca o tenyida



Es ideal tant per cobertures com per farcits
http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/04/pastis-genovesa-amb-praline-de-xocolate.html
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=8

Ingredients
300 grams de xocolate blanca
200 grams de nata 35 % m.g. ( de muntar )
40 grams de mantega toba ( a temperatura ambient)

Preparació
Posar un cassó al foc amb la nata, quan comenci a bullir i afegirem la xocolate esmicolada i la mantega, remenar fins que ens quedi una mescla consistent, treure del foc cobrir amb un film que toqui la mescla i reservar fins que es refredi, ara ja podem fer un farcit o una cobertura.

* Si es desitja també se li pot donar color amb colorant alimentari en pols o liquid

Bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...