Ingredients
ArròsPastanaga
Api
Ceba
Sal
Patata
Oli d´oliva
Un tros de pernil salat
Brou -o- aigua
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Preparació
En primer lloc tallarem petites totes les verdures, i les saltejarem una estona dins de l´olla amb unes gotes d´oli d´oliva, quan ja comencin a estar tobes, afegirem el tros de pernil i li donarem unes voltes perquè deixi anar sabor, tot seguit abocarem aigua - o - brou, ( la quantitat necessària per arròs que volem cuinar ) que ja tindrem calenta en una altre olla i esperarem que comenci a bullir, ara posarem l´arròs, rectificarem de sal i deixarem coure uns 15/20 minuts.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Aques arroa m'el donaven quan era petit i no m'agradava. Ara el preparo jo sol ¡¡¡ Es bo i alimenta ¡¡¡
ResponEliminaUna Abraçada, Agustí Cangrejo Grande
Per calentar el cos i l'ànima.
ResponEliminaAl possar-hi el pernil queda molt gustós.
Petons.
sembla mentida que un plat tan senzill i economic agradi a qualsevol moment, i quan fa fred, encara més!! petons
ResponEliminaUhmmmm!!! Que bo un arrosset així ben calentet a l'hivern quan fa fred!!!
ResponEliminaPtns
ya tenia yo ganas de empezar con el cuchareo, y esta sopa me parece un buen comienzo, que rica, besos
ResponEliminalooks wonderful
ResponEliminaHola Susanna, a l'entrada d'avui he possat el logo i he explicat que passin pel teu blog que estàs de concurs. T'ho dic a aquesta entrada per que no surtin dos comentaris meus a l'entrada del sorteig, ja que demanes un de sol.
ResponEliminaPetons guapa.
A vegades els plats senzills son els millors... jo, sempre faig el típic arros bullit!, i ara m'has donat una idea per fer-lo una mica diferent!!!!
ResponEliminaPetonets
Neus
Tast de cuina
Buena receta para después de los excesos del verano, algo sano.
ResponEliminaBesines