TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 26 de setembre del 2012

Pinxos de xai ( tipus Kebabs )




* Aquesta es la meva versió, la que agrada a casa, senzilla i sense complicacions
* Amb una cuixa en sorten unes 12 peçes, que si son masses es poden congelar.

Ingredients
Una cuixa de xai sense os i picada ( demanar-li al vostre carnisser de confiança )
Sal
Pebre
Un sobre de romani sec en pols  ( el de fer infusions )
Palets de fusta ( per fer les pinxos )

* Si poden posar totes les herbes i espècies que es desitgin

Preparació
Posarem la carn en una safata,  la condimentarem amb la sal, el pebre i el romaní sec, barrejar be i deixarem reposar una 1/2 hora a la nevera tapada amb film, aquest temps de repòs fa que la carn absorbeixi tots els sabors que li hem posat.

Ara prendrem els palets de fusta i prepararem els pinxos, tant fàcil com ...agafar amb la mà una mica de la carn, estrènyer i enganxar-la al voltant del palet, així fins cobrir-lo tot, només deixarem les puntetes lliures, un cop acabada aquesta operació, els posarem en una platera per guarlos a la nevera fins el moment de cuinar-los, tapats amb film ( això si, de capa a cap por-hi també film, així no se queden enganxats)  amb aquest repós agafen cos.

Fer-los a la planxa, forn, paella,...com a la brasa res, de res,....a gaudir-ne i acompanyar de una bona amanida, arròs, pasta....al gust

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

5 comentaris:

  1. Holaaa, que buenísimos tienen que estar estos pinchos! no los había visto nunca. Me han gustado un montón!
    Un besooo

    ResponElimina
  2. En mi casa son siempre muy recibidos un deleite comer los exquisitos pinchos de cordero ,más al verano comemos cordero y seguro será de muslo y a las brasas una excelente idea que nunca falla,abrazos y abrazos.

    ResponElimina
  3. Tengo ganas de hacer esta receta, no la he hecho nunca. Qué pinta más buena. Besos

    ResponElimina
  4. Que bons, ja me'n menjaria uns quants.

    ResponElimina
  5. De xai no les he fetes mai i es una carn que m'agrada molt. Quina bona pinta.
    Petons.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...