Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 26 de setembre de 2012

Pinxos de xai ( tipus Kebabs )




* Aquesta es la meva versió, la que agrada a casa, senzilla i sense complicacions
* Amb una cuixa en sorten unes 12 peçes, que si son masses es poden congelar.

Ingredients
Una cuixa de xai sense os i picada ( demanar-li al vostre carnisser de confiança )
Sal
Pebre
Un sobre de romani sec en pols  ( el de fer infusions )
Palets de fusta ( per fer les pinxos )

* Si poden posar totes les herbes i espècies que es desitgin

Preparació
Posarem la carn en una safata,  la condimentarem amb la sal, el pebre i el romaní sec, barrejar be i deixarem reposar una 1/2 hora a la nevera tapada amb film, aquest temps de repòs fa que la carn absorbeixi tots els sabors que li hem posat.

Ara prendrem els palets de fusta i prepararem els pinxos, tant fàcil com ...agafar amb la mà una mica de la carn, estrènyer i enganxar-la al voltant del palet, així fins cobrir-lo tot, només deixarem les puntetes lliures, un cop acabada aquesta operació, els posarem en una platera per guarlos a la nevera fins el moment de cuinar-los, tapats amb film ( això si, de capa a cap por-hi també film, així no se queden enganxats)  amb aquest repós agafen cos.

Fer-los a la planxa, forn, paella,...com a la brasa res, de res,....a gaudir-ne i acompanyar de una bona amanida, arròs, pasta....al gust

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...