Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 12 d’octubre de 2011

Bombes d´arròs amb pit de gall d´indi i mozzarella


















Ingredients
Arròs bullit espès,
Sal,
Pebre negre,
Pit de gall dindi,
Formatge tipus mozzarella ratllat,
Pa ratllat,
Oli de gira-sol per fregir

Preparació
Bullirem l ´arròs i deixarem refredar,  un poc ja tinguem l´arròs fred, barrejar-hi el pit de gall dindi tallat petit, el formatge de mozzarella , sal i pebre al gust i remenar be.

Posarem el oli de gira-sol a escalfar i mentre prepararem les boles o bombes que passarem pel pa ratllat, fregir a tandes , no més de 3 o 4 per tanda per poder-les controlar be, doncs es cuinen molt ràpid, escórrer sobre una reixeta, i servir calentes...hummm

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets  Susanna


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...