Ingredients
Arròs bullit espès,
Sal,
Pebre negre,
Pit de gall dindi, ( pot ser pernil dolç també )
Formatge ratllat cremós (tipus mozzarella )
Farina de tot us
Pa ratllat,
Ou batut
Oli de gira-sol per fregir
Preparació
Bullirem l ´arròs i deixarem refredar, un poc ja tinguem l´arròs fred, barrejar-hi el pit de gall dindi tallat petit, el formatge ratllat , sal i pebre al gust i remenar be.Posarem el oli de gira-sol a escalfar i mentre prepararem les boles o bombes que passarem pel la farina, ou batut i el pa ratllat, fregir a tandes , no més de 3 o 4 per tanda per poder-les controlar be, doncs es cuinen molt ràpid, escórrer sobre una reixeta, i servir calentes...hummm
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Una recepta fàcil i ben bona. Directa a pendents....
ResponEliminaPetonets guapa
Mmmm... m'encanten aquestes bombes Susanna!!! Ideals per aprofitar les restes d'arros.... ^__^
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Molt bones Susanna, per mi es una recepta de aprofitament quand bulleixo massa arròs l'aprofito d'aquesta manera.
ResponEliminaM'en alegro molt de veure't sovint per la cuina.
Desitjo que estiguis més animada.
Petons reina.
Susanna que bo!!!!!
ResponEliminaSiempre me sobra arroz,así que es una idea buenísima para hacerlas y encima con mozzarella,que ricas ;)
ResponEliminaSusanna, unes bombes, molt i molt bones.
ResponEliminaMmmmmmmmmmmm que rico por dios!!!
ResponEliminaMira que he provt aquest tipus de croquetes i sempre penso en animar-me a fer-ho, però ho veig tan complicat que desisteixo. Aquesta croqueta amb el formatge ben fós diu: menja'm.....
ResponEliminaHola Acabatdefer, guapa tu
ResponEliminadoncs ja veus que no tens excusa ara,...més fàcil imposible, anima´t
mil petonets SUsanna
Hola Trini, guapa tu
ResponEliminaje,je, la verdad es que no duran nada, y puedes aprovechar un resto de arroz hervido que te haya sobrado de una comida, por ejemplo
mil petonets Susanna
Hola Lolines, guapa tu
ResponEliminai com li comentava a la Trini, fàcils de fer
mil petonets Susanna
Hola SIlvia, guapa tu
ResponEliminaje,je en casa no se tira nada de nada, y menos si es comida rica ,rica
mil petonets Susanna
Hola A peu coix, guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agradi, es ideal per reciclar restes d´altres àpats, i queden de 10
mil petonets SUsanna
Hola Anna Betulo, estimada i guapa tu
ResponEliminagràcies per les teves paraules, em ganes de que tot hagi passat ...huffff.
les bombes aquestes queden molt bones
mil petonets SUsanna
que bocado mas bueno,en casa hago muho croquetas,y varias e relleno
ResponElimina¡Susana, qué cosa más rica! No he comido y las tripas están revolucionadas después de ver tu plato. Besos.
ResponEliminaHola Susanna, no te imaginas cuánto me alegra verte de nuevo metida en la cocina con tus nuevas recetas, qué rico lo que has preparado. La última vez que pasé por aquí te deseé que todo andara bien, espero que estés recuperada tú y tus familiares
ResponEliminaAbrazos
Hola Javier, guapo tu
ResponEliminamil gracias por todo, no estamos recuperados pero si un poco mejor, yo más animada, supongo que al no hacer tanta calor tambien anima al cuerpo, y encantada de volver a tomar el ritmo....
mil petonets Susanna
Hola Rous, guapa tu
ResponEliminapues animate que se preparan en un plis plas, y desaparecen en un plas plis,....cuando las preparo está totalmente prohibido entrar en la cocina, pues si no a la hora de comer , ya faltan la mitad
mil petonets Susanna
Hola Espe, guapa tu
ResponEliminala verdad que no conozco a nadie a quien no le gusten las croquetas, je,je
mil petonets SUsanna
Hola Sònia, guapa tu
ResponEliminadoncs la veritat es que val la pena de fer mes arròs, per desprès preparar aquestes bombes
mil petonets Susanna
Hola Catieu, guapa tu
ResponEliminadoncs segur que t´agradaran molt i molt
mil petonets Susanna
Que bones, deuen ser d'allò mes gustoses a mes deuen atipar molt, hauré de provar-les.
ResponEliminaHola Marta, guapa tu
ResponEliminadoncs si em 3 o 4 i una amanida verda, un àpat complet
mil petonets Susanna
Això és la bomba! M´agraden tots els ingredients del farcit, però no he provat mai la combinació gall dindi amb mozzarella.Ara no hi ha excusa.
ResponEliminaHola Cristina, guapa tu
ResponEliminadoncs es tant o més bo que el pernil dolç, si es de qualitat es clar....a casa en gasto molt
mil petonets SUsanna
Bomba calórica y bomba de sabor, tiene que estar rico para tapa o como cena. Un besote.
ResponEliminaHola Su, guapa tu
ResponEliminaje,je, estan ricas ,ricas, sea la hora que sea
además es una buena manera de reciclar restos de comida, puesto que les puedes añadir lo que encuentres en la nevera
mil petonets Susanna
m'has donat una molt bona idea, perquè els ingredients són senzills i la recepta també, i el resultat ha de ser espectacular!!!
ResponEliminauna abraçada,
Hola Mandarina, guapa tu
ResponEliminaqueden molt bones i ja veus que son molt fàcils de fer
mil petonets Susanna