Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 13 d’octubre de 2011

COPA DE SÍNDRIA I PINYA
















La síndria és la fruita que més quantitat d´aigua conté ( 93 % ) pel que el seu valor calòric és molt baix unes 20 calories per 100 grams.

La pinya es una de les fruites més saludable de totes, es molt adequada per a la circulació doncs dissol els coàguls que puguin formar-se a la sang, ajuda a fer la digestió pesada dels aliments, com gasos intestinals, acidesa d´estómac,  per curar cicatrius post operatoris, etc...

Ingredients
Síndria madura
Pinya natural ó en conserva ( al gust)
Unes fulles de menta , Maria Lluisa ....per decorar

Preparació
Tota la fruita la posarem amb antelació a la nevera , així com els recipients on serà servida , perquè a l´hora de preparar les copes estigui tot molt fresc.

Tant senzill com partir la síndria per la meitat i amb una cullera grossa anirem treien porcions netes de granes , que posarem a les copes o plats que tindrem preparats , coronar amb unes rodanxes de pinya i engalanar amb unes fulles tendres d´una herba aromàtica.

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi , petonets   Susanna





Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...