La síndria és la fruita que més quantitat d´aigua conté ( 93 % ) pel que el seu valor calòric és molt baix unes 20 calories per 100 grams.
La pinya es una de les fruites més saludable de totes, es molt adequada per a la circulació doncs dissol els coàguls que puguin formar-se a la sang, ajuda a fer la digestió pesada dels aliments, com gasos intestinals, acidesa d´estómac, per curar cicatrius post operatoris, etc...
Ingredients
Síndria madura
Pinya natural ó en conserva ( al gust)
Unes fulles de menta , Maria Lluisa ....per decorar
Preparació
Tota la fruita la posarem amb antelació a la nevera , així com els recipients on serà servida , perquè a l´hora de preparar les copes estigui tot molt fresc.
Tant senzill com partir la síndria per la meitat i amb una cullera grossa anirem treien porcions netes de granes , que posarem a les copes o plats que tindrem preparats , coronar amb unes rodanxes de pinya i engalanar amb unes fulles tendres d´una herba aromàtica.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi , petonets Susanna
Avui estic fent un monogràfic del teu bloc...Quina canya publicant!La mousse de síndria és deliciosa, però no l`he provada mai amb aquesta combinació amb pinya.
ResponEliminaHola Cristina, guapa tu
ResponEliminaje,je, es que jo cuino molt i cada dia, el que passa es que hem passat amb la familia un estiu molt complicat i entre la calor, falta de temps i que no tenia ganes de res.....
pero espera que torni a agafar el ritme, je,je, en tinc una bona pila per entrar encara..
mil petonets Susanna
Aquesta es la meva Susanna, publicant sense parar.
ResponEliminaUnes postres molt interesants i lleugeres.
Petons guapa.
Hola Anna betulo, guapa tu
ResponEliminaje,je, en tinc tantes de receptes per compartir...
mil petonets Susanna
Susanna, una copa maravillosa, para poder digerir una buena comida, además de refrescante.....saludos paco
ResponEliminaHola Sr. Paco, guapo
ResponEliminacom sempre encantada de la seva visita, y de que li agradi la proposta
mil petonets Susanna
Uaisss NENA, QUINA COPETA TAN DOLÇA!!!
ResponEliminaMira ara mateix me la prepararía, pero no tinc sindría; pero has obert tan les meves ansies de fruita fresca, tenĺn en compte la calor que encara fá, que m'obriré una llauneta de pinya per ferme pasar el desitg.
Saps que la meva herba predilecta per beure es la Mª Lluisa?
Demá en fer la compra i cau una SINDRIA segur.
PETONETS BONICA!!!
Unes postres molt sanes i molt fresquetes! Ideals per a aquesta tardor tan calurosa...
ResponEliminaPetonets!
Anna
Es un postre molt gustos i refrescant.
ResponEliminaCon fibra, diurética y un festival de sabores frescos, ya que el verano se resiste a irse... Si lleva piña me puedo poner morada. Un besote.
ResponEliminaHola Marta, estimada i guapa tu
ResponEliminaes una manera molt comoda de menjar síndria sense tenir que buscar les granes, je,je
mil petonets Susanna
Hola Su, guapa tu
ResponEliminaen casa somos mucho de fruitas y verduras, y que ricas.hummmm
mil petonets Susanna
Hola Anna, guapa tu
ResponEliminaem va fer molta gràcia el nom del teu blog, dons a casa es una frase que es diu molt,...a la taula d´en Bernat,.....qui no i es no i es contat...je,je
celebro que t´agradi, que bo...hummm
mil petonets Susanna
Hola Te de ternura, guapa tu
ResponEliminadoncs saps la meva també es la M.lluisa, fins i tot en tinc una en el pati, cada dia quan i surto, li passo la ma per sobre, quina bona olor,.....
celebro que t´agradi la idea, es una manera molt comoda de menjar síndria
mil petonets Susanna
M'encanta el toc de Maria Lluisa... jijijiji ^__^
ResponEliminaUna copeta ideal per aquestes calors... que sembla que estiguem al juliol!!!
Un petonas
Sònia
Riquisimo postre con una magnifica presentación.
ResponEliminaTe deseo un buen fin de semana.
Hola CArmen Rosa, guapa tu
ResponEliminaencantada de que te guste, y tambien te deseo un super buen fin de semana
mil petonets Susanna