Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 14 d’octubre de 2011

Costelles de porc al forn amb herbes chimichurri








Ingredients
Costelles de porc
Oli d´ oliva
Un vas de vi ranci
Sal
Pebre
Un cap d´ alls
All i julivert picat
Herbes chimichuri seques ( les venen envasades )
Arròs bullit
Salsa barbacoa

Preparació
El primer pas serà posar en una safata l´oli , el vi i  les herbes, condimentar les costelles amb sal i pebre al gust ,  tot seguit les untarem amb el preparat de la safata, desprès les posarem dins amb el cap d´alls , tapar amb un film i posarem a la nevera un mínim de 2 hores, de tant en tant les haurem de canviar de costat.

Preparar el forn a 200 graus,  coure fins que estiguin daurades , poc abans de treure-les i posarem per sobre l ´all i julivert picats ( no doncs el temps, doncs dependrà del forn, de la mida de la carn, del punt de cocció que agradi a casa. etc....)

Acompanyar amb un arròs bullit i salsa barbacoa ( si es feta a casa millor......hummm)

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://www.enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...