Ingredients
Costelles de porc
Oli d´ oliva
Un vas de vi ranci
Sal
Pebre
Un cap d´ alls
All i julivert picat
Herbes chimichuri seques ( les venen envasades )
Arròs bullit
Salsa barbacoa
Preparació
El primer pas serà posar en una safata l´oli , el vi i les herbes, condimentar les costelles amb sal i pebre al gust , tot seguit les untarem amb el preparat de la safata, desprès les posarem dins amb el cap d´alls , tapar amb un film i posarem a la nevera un mínim de 2 hores, de tant en tant les haurem de canviar de costat.
Preparar el forn a 200 graus, coure fins que estiguin daurades , poc abans de treure-les i posarem per sobre l ´all i julivert picats ( no doncs el temps, doncs dependrà del forn, de la mida de la carn, del punt de cocció que agradi a casa. etc....)
Acompanyar amb un arròs bullit i salsa barbacoa ( si es feta a casa millor......hummm)
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://www.enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Me encantan las costillitas de cerdo! Me llevo tu receta, besos!!!
ResponEliminaHola Clau querida, i guapa tu
ResponEliminaencantada de que te guste la receta, quedan divinas , el domingo pasado las cociné para un montón,...y casi no dejan ni los huesos
mil petonets Susanna
Es el millor exemple de que no fa falta gastarse gaires calers per menjar com una reina. Segur que en Marc no troba cap pega amb aquestes costelles.
ResponEliminaPetons.
Hola Anna betulo, guapa tu
ResponEliminaje,je, com o saps, ???, queden més que bones bonissimesssss, i el que tu dius, no pas per masses diners , a més el oli que va quedar a la safata, ben coladet, va seguir per fer un arròs que va quedar de 10x10, de conya...je,je
mil petonets Susanna
Buenos días unas costillas de cerdo muy ricas y apetitosas las que nos has preparado con esa salsita chimichurri, feliz domingo.
ResponEliminaUn saludo Paco
Hola Sr, PAco,
ResponEliminaBienvenido a mi cocina, celebro que le guste la receta ,seguiremos en contacto pues me encanta su cocina
mil petonets Susanna
M´encanten les costelles ja siguin de porc o de be. Oi que fan germanor? Tothom al voltant de la taula o barbacoa amb una clareta i les costelletes.
ResponEliminaMare meva que bones, se'm fa la boca aigua tenen una pinta deliciosa.
ResponEliminaHola Marta, guapa tu
ResponEliminaDoncs nena, ja veus que son super fàcils de fer, i si tens convidats i el poses un plat així et faran l´onaaaaaaada
mil petonets Susanna