Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 18 d’octubre de 2011

PA MARBRAT DE SOBRASSADA DE MALLORCA

















http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13

Ingredients
700 grams de farina de força
380 grams d´aigua
100 grams de massa mare liquida
25 grams d´oli de oliva
40 grams de llevat fresc de flequer
2 culleradetes de llet en pols
1 culleradeta de sucre
2 culleradetes de sal
Sobrassada ( la quantitat al gust )

Preparació amb la thermomix
Posar en el vas aigua + oli + llevat + massa mare + llet en pols 5 minuts, 37 graus, velocitat 2

Afegir la farina tamisada + sal + sucre, 10 segons,velocitat 6, després 5 minuts , velocitat espiga.

Treure i reposar la massa en lloc càlid i tapada 1 hora.

Estirar-la amb un corró de fusta i farcir amb trossos de sobrassada de Mallorca, caragolar fins formar un cilindre, fer uns talls amb el ganivet per sobre  i deixar reposar altre com en lloc càlid i tapada 1 hora.

Es pot coure sobre una safata de forn o dins de un motllo com es el meu cas.

Mentre escalfar el forn a 200 graus

Fornejar uns 40/45 minuts , com sempre dependrà del forn

Refredar sobre una reixeta, i a gaudir

Bon profit

Aquest pa es pot preparar també manual i a panificadora , 

La recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...