TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


divendres, 21 d’octubre del 2011

PIZZES DE PA AMB SOFREGIT DE L´ARRÒS
















Ingredients
Sofregit pel arròs a la cassola  ( es tracta de fer-ne més quantitat , quan volem fer arròs )
en el meu cas, porta sèpia tallada petita i salsitxes de pollastre també tallades , això al gust...)

Unes llenques de pa
Formatge cremós, tipus mozzarella , o al gust
Orenga 

Preparació
Escalfar el forn a 190 graus

Mentre preparar les pizzes, o sigui posarem unes cullerades del sofregit per sobre de cada llenca de pa, formatge i un pessic de orenga

Fornejar uns 10 minuts ( dependrà del vostre forn ), i a menjar

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

13 comentaris:

  1. Una idea molt original i, si ja ho fas expressament, tens un sopar boníssim amb molt poca feina ;)

    ResponElimina
  2. Molt bona idea!!!
    Deu d'estar boníssim!!!

    Petonets!!!

    ResponElimina
  3. Hola Ana, estimada i guapa tu

    que tal ?, com anem ?, desitjo que una mica millor de tot,
    el nen, la feina, l´amor, la cuina, els aníms...

    aquesta recepta ja veus que més ràpid imposible, i de bona ???,..sense comentaris, només que quan les faig volen al instant


    mil petotents i molt contenta de la teva visita, Susanna

    ResponElimina
  4. I tant ràpida, no se m'hagués acudit mai. Qué bo ha de estar.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  5. la veritat que aixi te d'estar molt bona la pizza,petons

    ResponElimina
  6. Molt curiosa, la recepta! I per a les llesques de pa, fas servir pa de motlle o de pagès? Petons

    ResponElimina
  7. Quines coses que ens ensenyes, ràpides i bones, bon fi e setmana.

    ResponElimina
  8. Hola Marina, guapa tu

    jo faig servir pa fet a casa, te aquesta forma ja que els faig amb un motllo allargat que a més te indica pels costats per si vols tallar totes les llesques iguals manualment....

    Pots aprofitar pa del dia anterior, ja que al fornejar-lo et quedará molt be i molt bo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  9. Ostres, sepia talladeta al sofregit!! No ho he fet mai i sona meravellos :)

    ResponElimina
  10. Molt ràpid i original segur que estava deliciós.
    bsss wapa.

    ResponElimina
  11. Oh!!! Que original!! Una gran idea....

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...