Carxofes...propietats i virtuts
La carxofa és la flor de la carxofera, es cultiva en climes temperats, la varietat que més domina en el nostre país es la Blanca de Tudela, molt tendra i apreciada pel seu fruit rodó, carnós i de un agradable sabor.
Espanya junt amb Itàlia , son els principals països productors de carxofes a nivell internacional, gràcies al seu clima Mediterrani
Diuen que la seva fama a la cuina va ser gràcies a la reina florentina Caterina de Mèdici que es va casar amb el Rei Enric II de França, i la va introduir a la refinada cort francesa.
La carxofa es molt baixa en greixos, conté calci i potassi, ideal per controlar la gota, artritis, reuma, el nivell de colesterol, redueix el nivell de sucre a la sang , pel fetge, te molta fibra, entre altres virtuts, ...
Si es temps de carxofes, a gaudir-ne, que son font de salut...
Aquesta informació pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna