Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 15 d’octubre de 2011

Tallarines amb bolets i cloïsses
















Ingredients
Tallarines ( tagliatelle)  si la pasta es fresca millor
Assortit de bolets(boletus,shitake,pleurotus etc...)
Cloïsses
Un pot de tomàquet fregit ( o be fer un sofregit casolà)
Sal
Pebre
Oli d´ oliva
Un raig de vermut blanc sec
Formatge ratllat ( al gust)

Preparació
Si les cloïsses son fresques les posarem en un bol amb aigua i un grapat de sal, així escupen la sorra que tinguin dins.

Sofregir els bolets tallat petits fins que quedin daurats i reservar, a la mateixa paella que tindrem molt calenta i amb unes gotes d´ oli i posarem les cloïsses fins que ens quedin obertes i reservar.

Fer el sofregit ( o posar-hi el pot de fregit )  a la mateixa paella i afegirem els bolets , les cloïsses i un raig de vermut , deixar reduir.

Mentre bullim la pasta seguin les instruccións del fabricant, /  4 minuts si es fresca.

Escórrer les tallarines ,  barrejar amb el contingut de la paella i servir calentes , espolsades amb formatge ratllat si be de gust.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...