TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dissabte, 15 d’octubre del 2011
Tallarines amb bolets i cloïsses
Ingredients
Tallarines ( tagliatelle) si la pasta es fresca millor
Assortit de bolets(boletus,shitake,pleurotus etc...)
Cloïsses
Un pot de tomàquet fregit ( o be fer un sofregit casolà)
Sal
Pebre
Oli d´ oliva
Un raig de vermut blanc sec
Formatge ratllat ( al gust)
Preparació
Si les cloïsses son fresques les posarem en un bol amb aigua i un grapat de sal, així escupen la sorra que tinguin dins.
Sofregir els bolets tallat petits fins que quedin daurats i reservar, a la mateixa paella que tindrem molt calenta i amb unes gotes d´ oli i posarem les cloïsses fins que ens quedin obertes i reservar.
Fer el sofregit ( o posar-hi el pot de fregit ) a la mateixa paella i afegirem els bolets , les cloïsses i un raig de vermut , deixar reduir.
Mentre bullim la pasta seguin les instruccións del fabricant, / 4 minuts si es fresca.
Escórrer les tallarines , barrejar amb el contingut de la paella i servir calentes , espolsades amb formatge ratllat si be de gust.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
quin plat mes bo,la veritat que tot el que sigui pasta m'agrada molt.petons
ResponEliminami aspetti per pranzo? :-) porto il dolce!!un abbraccio!
ResponEliminaHola Federica, estimada i guapa tu
ResponEliminasi tu que ets una experta en el tema de la pasta, fas aquest comentari, estic molt contenta, je,je
mil petonets Susanna
Hola Agnés, guapa tu
ResponEliminatens tota la raó, si a casa tens pasta,...ja tens molts àpats solucionat, i agrada a tothom
mil petonets Susanna
Es un plat ideal per avui, llàstima que em faltin ingredients però avui faré pasta amb bolognesa pels nanos i per nosaltres segurament marinera.
ResponEliminaPetons maca.
Hola Anna, Betulo guapa tu
ResponEliminala veritat es li posis ,el que li posis, sempre està deliciosa, i fas un bon àpat, veritat ?
mil petonets Susanna
Uy que bones, jo l'altre dia en vaig fer sense bolets, les teves també m'agraden son mmmm apetitoses.
ResponEliminaBuenos días Susana, que platito de pasta más delicioso que nos has preparado, con esas almejitas y el toque de vermut, tienen que estar de muerte.
ResponEliminaHola Marta, guapa tu
ResponEliminaJo compro a la Sirena, uns paquets de bolets variats que son una delicia per cuinar
mil petonets Susanna