Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 15 d’octubre de 2011

Tallarines amb bolets i cloïsses
















Ingredients
Tallarines ( tagliatelle)  si la pasta es fresca millor
Assortit de bolets(boletus,shitake,pleurotus etc...)
Cloïsses
Un pot de tomàquet fregit ( o be fer un sofregit casolà)
Sal
Pebre
Oli d´ oliva
Un raig de vermut blanc sec
Formatge ratllat ( al gust)

Preparació
Si les cloïsses son fresques les posarem en un bol amb aigua i un grapat de sal, així escupen la sorra que tinguin dins.

Sofregir els bolets tallat petits fins que quedin daurats i reservar, a la mateixa paella que tindrem molt calenta i amb unes gotes d´ oli i posarem les cloïsses fins que ens quedin obertes i reservar.

Fer el sofregit ( o posar-hi el pot de fregit )  a la mateixa paella i afegirem els bolets , les cloïsses i un raig de vermut , deixar reduir.

Mentre bullim la pasta seguin les instruccións del fabricant, /  4 minuts si es fresca.

Escórrer les tallarines ,  barrejar amb el contingut de la paella i servir calentes , espolsades amb formatge ratllat si be de gust.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



9 comentaris:

  1. quin plat mes bo,la veritat que tot el que sigui pasta m'agrada molt.petons

    ResponElimina
  2. mi aspetti per pranzo? :-) porto il dolce!!un abbraccio!

    ResponElimina
  3. Hola Federica, estimada i guapa tu

    si tu que ets una experta en el tema de la pasta, fas aquest comentari, estic molt contenta, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  4. Hola Agnés, guapa tu

    tens tota la raó, si a casa tens pasta,...ja tens molts àpats solucionat, i agrada a tothom

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  5. Es un plat ideal per avui, llàstima que em faltin ingredients però avui faré pasta amb bolognesa pels nanos i per nosaltres segurament marinera.
    Petons maca.

    ResponElimina
  6. Hola Anna, Betulo guapa tu

    la veritat es li posis ,el que li posis, sempre està deliciosa, i fas un bon àpat, veritat ?

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  7. Uy que bones, jo l'altre dia en vaig fer sense bolets, les teves també m'agraden son mmmm apetitoses.

    ResponElimina
  8. Buenos días Susana, que platito de pasta más delicioso que nos has preparado, con esas almejitas y el toque de vermut, tienen que estar de muerte.

    ResponElimina
  9. Hola Marta, guapa tu

    Jo compro a la Sirena, uns paquets de bolets variats que son una delicia per cuinar

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...