Ingredients
Cigrons bullits ( poden ser de pot)
Arròs bullit espès
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Un pot de sofregit de tomàquet
Bolets assortits ( congelats de La Sirena), doncs frescos ara es força complicat
Gambes arrosseres
Aigua o brou
Preparació
Sofregir les bolets i les gambes per separat i reservar.
En una paella i posarem els cigrons amb un raig d´oli i els daurarem una mica, desprès i afegirem l ´arròs, els bolets, el tomàquet, remenar una mica i tot seguit abocar-hi aigua o brou just que quedi la vianda coberta, deixar arrancar el bull, ara i posem les gambes , rectificar de sal i pebre si es necessari, tancar el foc, tapar i deixar "covar " uns 10 minuts.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
rapid i segur que esta molt bo,si senyora quin plat mes maco.petons
ResponEliminaDeliciós Mar i Muntanya!!! Com venen de gust plats així amb el temps que fa, oi???
ResponEliminaPetonets bonica
Amb el dia que fa avui ja ho crec que ve de gust menjar calent.
ResponEliminaQuè tal les plujes?
Petons.
Deliciosa combinación!! Tomo nota!!
ResponEliminaMuchísimas gracias por pasarte por mi blog y apuntarte en mi sorteo!!! que tengas mucha suerte, un saludo!!
Ohhh... quin plat més SABORÓS!!!, m'encanta REINA!!!
ResponEliminaEl faré sens dubte
PETONS:)
a trobo senzilla i a mes te pinta d'estar molt bo, mira que jo no soc gaire de cigrons, però aquests me'ls menjaria de bon grat.
ResponEliminaSusanna, quina gana de menjar, ummmmm, molt bó
ResponEliminaMuy buena pinta, me encanta esta combinacion
ResponEliminaGracias por tu visita a mi blog y por participar en mi sorteo, mucha suerte
Un beso
Els cigrons amb gambes son un classic sensacional. Si a sobre hi poses bolets... llavors ja es immillorable ;)
ResponEliminaMuchas gracias por haberte pasado por mi blog! :)
ResponEliminaMe quedo por aquí curioseandote!
Un beso!
Pues vaya platazo, una mezcla de delicias (las gambas, las setas y los garbanzos), seguro que lo pones en puchero para que se pueda comer a la vez y sin las molestias de elegir un ingrediente u otro. Un besote.
ResponElimina