L´arròs Nerone te la capacitat de tintar de color negre, es ideal per acompanyar varis plats, sopes, amanides etc.
Es integral i és originari de la Xina, el seu color es negre, antigament era un arròs prohibit al poble i era només cultivat pel consum de l´emperador i la seva cort, segons la tradició xinesa , era font de la joventut, afrodisíac i sagrat.
Actualment es coneixen analíticament els components d´aquesta varietat d´arròs de color negre i realment te moltes propietats, acció contra la fragilitat capil-lar, varius, hemorroides, protector del sistema circulatori, i cardiovascular, 4 vegades més ferro que la resta d`arrossos, per anèmia, pels ossos, cabell i ungles, retenció de liquids, hipertensió ...entre d´altres.
Ingredients
Arròs negre Nerone ( Caseïna Belvedere)
Aigua
Oli
Sal
Preparació
Bulli l´arròs amb la proporció de 3 parts d´aigua per 1 part d´arròs, afegir sal i oli, el temps aproximat de cocció serà entre 20- 25 minuts, al gust
Es pot acompanyar del que ens vingui de gust.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
I a on el compres aquesta arrós? No l'he vist mai :)
ResponEliminaHauria d´aconseguir aquest arrós, quantes propietats que té, i fa molt de goig al plat. Miraré de trovar-lo. Peotns,
ResponEliminaHola Joaquina, guapa tu
ResponEliminajo només el trobo a les tendes de dietètica, si i vas segur que si que en trobes, es molt bo, a casa agrada molt
mil petonets Susanna
Hola Oscar, estimat i guapo tu
ResponEliminaes pot trobar molt fàcil a les tendes de productes naturals , pas en el super ( al menys per la meva zona )
mil petonets Susanna
ostres dons no l'he vist mai pero ja anire a preguntar jeje que bo.petons
ResponEliminaHola Agnès, guapa tu
ResponEliminasegur que t´agradarà ,je,je
mil petonets Susanna
Ostres!! quan he vist la foto pensava que seria un arros negre, amb tinta...quina sorpresa!! el buscaré. Petons
ResponEliminaHola Emma, guapa tu
ResponEliminajo quan vaig veure totes les seves propietats...
i això de " font de juventut, afrodisíac..etc...no i vaig pas pensar-ho gens, je,je
mil petonets Susanna
Tinc un paquet obert d'aquest arròs, ens agrada molt el seu sabor, però sempre l'he fet igual que tu, bollit i acompanyat. Gràcies per dir-nos les seves propietats.
ResponEliminaPetons reina.
APA!!!
ResponEliminaUna cosa més que he aprés!!!
PETONET REINA!!
Hola Te de Ternera, guapa tu
ResponEliminasempre aprenem els uns dels altres,i saps perquè ?
doncs perquè compartim...això es tant maco
mil petonets Susanna
Hola Anna, Betulo, guapa tu
ResponEliminaara ja se el perquè l´Antonio i tu esteu cada dia més guapos, je,je
mil petonets Susanna
Aquest arros seria l'arros salvatge?
ResponEliminahttp://www.laremolatxa.com/es/product/arroz-salvaje-250-gr/
No en sabia de la seva existència, quin munt de propietats.
Bien nunca he probado este arroz, pero buscaré a ver si lo encuentro.
ResponEliminaHola Marta, guapa tu
ResponEliminano, no, es un altre, si mires per internet segur que el trobes, però si vas a una tenda de productes naturals també, i si no t´el demanen ràpid
mil petonets Susanna
Hola Lolines, guapa tu
ResponEliminadoncs si es molt fàcil, vas a una tenda de dietítica , pas en el super....
mil petonets Susanna
A val , així es que no en sabia l'existència ja en demanaré a la meva tenda, gracies Susanna.
ResponEliminaEii! Quin descobriment! Quina gràcia em faria provar-lo! El buscaré! Merci!! :D
ResponElimina