TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimarts, 1 de novembre del 2011
Amanida d´envídies, poma i nous
Una amanida lleugera per superar la Teca de panellets, moniatos i castanyes....
Ingredients
Endívies
Poma
Tomàquet
Nous pelades
Panses de Màlaga
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Pebre negre
Soja
Preparació
Passar les endívies per aigua freda, ( així no amarguen ) assecar , tallar-les a juliana i reservar en un bol, i afegirem la poma tallada , les panses i les nous.
Preparar una vinagreta amb oli + vinagre + sal + pebre + unes gotes de soja , remenar i abocar per sobre de les verdures que tenim en el bol, les i donarem unes voltes perquè ens quedin amanides amb la vinagreta per arreu , i les passarem a la safata de servir, decorar amb rodanxes de tomàquet .
Bon Profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Susanna,una delicia d'ensalada i amb molts de sabors,m'encanta.
ResponEliminaMolts petonets preciosa.
Mmmmmmmm me gustan todos los ingredientes que lleva.
ResponEliminaAvui toca fer bondat, desprès de tant panellet.
ResponEliminaMenjar aquesta amanida no es cap sacrifici.
Petons.
Aquestes són de les meves preferides sobre tot per depurar després d'àpats com la castanyada...
ResponEliminasusanna, tal como tu dices, ensalada ideal para contrarestar la comilona de ayer.
ResponEliminasuper!!!!! wspaniałości !!!!!!!!!
ResponEliminaAquesta la tinc que fer, a casa agraden molt les amanides, deliciosa.
ResponElimina