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divendres, 18 de març del 2011

Espaguetis a la carbonara




Ingredients
500 grams d´espaguetis ( en el meu cas pasta fresca feta a casa, tot un luxe)
1 pot de nata líquida
1 paquet de Philadelphia lleugera
1 paquet de bacó fumat
1 ou
Sal
Pebre
1 ceba
Oli d´oliva
All i julivert picat fi

Preparació
Batre l´ou + nata líquida+ philadelphia +  all i julivert i reservar.

Sofregir en una paella grossa , la ceba i el bacó tallat petit em un raig d´oli a foc baix fins que quedi quasi transparent, condimentar amb sal i pebre.

Bullir la pasta em aigua i un pessic de sal, de 3 a 5 minuts ( al gust del comensal ) escórrer ,  no passar per aigua  i afegir a la paella, remenar, i abocar-hi la barreja que tenim reservada de nates, tornar a remoure fins que la pasta agafi una textura enganxosa, rectificar de sal i pebre si es necessari.

Posar-la al plat ,  ratllar un bon formatge sec per sobre i servir al moment.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
 Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

36 comentaris:

  1. No se lo que engorda, ni me importa...¡ pero qué rico que está!. Es uno de los platos de pasta por excelencia...Me encantaaaa!

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  2. Hola Pilar, guapa tu

    je,je,..una vez a la semana no hace daño,..que están muy ricos así

    mil petonets Susanna

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  3. Yo no le pongo philadelfia, pero el próximo día se lo pongo, supongo que le dará un sabor especial. Un beso.

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  4. Segur que està de luxe amb la pasta feta a casa.
    La crema de castanyes es la que em van enviar, però imagino que al Carrefour o Alcampo es trobarà.
    Petons i bon cap de setmana.

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  5. Que pinta, una de mis recetas favoritas, no los he probado con Philadelphia, siempre pongo parmesana.
    Me ha gustado
    Petonets

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  6. Ciao piacere di conoscerti e grazie di esserti unita al mio blog, sono passata a salutarti, ora ti seguo anch'io così restiamo in contatto!!!!
    Ciao

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  7. m'encanten. son infaltables a casa meva. Jo els faig gairebé igual. son tan bons i tan fàcils de fer!!

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  8. Hola Susanna, com sempre, un apat deliciós.

    Petonets.

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  9. La pasta con una buena carbonara qué rica está, y sí, tienes más calorías pero de vez en cuando..
    Buen finde

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  10. aquest plat es el que li agrada mes a la meva filla i a mi casi per igual jejej esta molt bo petons

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  11. Un clàssic sensacional, no conec a ningú a qui no agradi un plat de pasta om aquest ;)

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  12. A mí este plato no me sale, y cuando lo he comido fuera, los espaguetis nadan en nata, seguro que tu versión está en el punto justo de perfección, a juzgar por la foto. Un besote.

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  13. Susanna, aquests són els meus preferits...jo no miro si engreixen o no, simplement els gaudeixo.

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  14. complimenti questa ricetta è davvero ottima!!ciao!

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  15. Quina bona pinta que tenen els que faig jo s'assemblen molt, molt bons.

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  16. Aquest cap de setmana a casa es far pasta fresca. Amb el teu permís copiarem aquesta recepta
    Bona cuina

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  17. hola!!! muchas gracias por pasarte por mi blog!!! me hace mucha ilusion que te hicieras seguidora ;D
    tienen muy buena pinta esos espaguetis jeje yo los hago a la carbonara siempre para mi novio aunque no me gusta el queso jejej me hice seguidora igual hasta aprendo algo de catalan ;D
    buen fin de semana
    http://naranjitaverde.blogspot.com/

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  18. Hola susana, este plato es un clasico que esta muy bueno, un saludo.
    JUAN

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  19. Susanna!
    I tatn que és un luxe amb la pasta feta a casa ... Boníssim, sense dubte!

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  20. Que ricosss, a mi con una receta así, tampoco me importa engordar, je je je
    Feliz semana
    Besos

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  21. Que bons!!! hauré de provar aquesta versió teva.

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  22. Susanna yo los prefiero con tomate pero a mis hijos les gustan mucho así.

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  23. Woww...una ricetta italiana!!!:-))
    Bravissima Cara,un bacione*

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  24. Qué ricos Susanam yo los preparé el otro día también y es que a mi hijo le encantan. besitos y feliz día guapa...

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  25. Hola Maria Jesus, guapa tu

    en casa todo lo que sea pasta triunfa, y si es hecha por mi..más

    mil petonets Susanna

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  26. passei para te visitar e dizer que adoro espaguetis.
    está lindo o teu blog.
    bjusss.

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  27. Hola Trini, guapa tu

    a mi me gustan de todas las maneras que te puedas inmaginar, lo más importante es que la calidad de las pasta sea de 10

    mil petonets Susanna

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  28. Hola Catieu, guapa tu

    segur que agraden a casa, queden molt bons així

    mil petonets Susanna

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  29. Hola Lily, guapa tu

    celebro que t´agradi

    mil petonets Susanna

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  30. Hola la cuina de l´Eri, guapa tu

    a casa quasi sempre he comprat la pasta fresca,...però res a comparar em la feta a casa...

    mil petonets Susanna

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  31. Hola Juan, guapo tu

    es un plato tan delicioso que por esto es un clásico, y no pasará de moda

    mil petonets Susanna

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  32. Hola Pretha, guapa tu

    Benvinguda a la meva cuina, celebro que t´agradi, maca
    fins avait, mil petonets Susanna

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  33. Susanna

    Não sei entende brasileiro, mas amei seu blog, tem muitas receitas boas, as fotos lindas, quero vir aqui com mais tempo para ver tudo. Estou te seguindo tambem, para poder acompanhar suas receitas.. Obrigada pela visita ao meu blog, quando quiser volte sera sempre bemvinda....beijos

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  34. Hola Anna Betulo, guapa tu

    doncs la veritat es que no te res a veure amb la pasta fresca que es compra..i tant divertit de fer a casa...es dia que vinguis en faràs...

    He buscat la crema de castanyes, i per ara sense exit,...

    mil petonets Susanna

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  35. Hol aJosy, guapa tu

    encantada de la teva visita, i fins aviat

    mil petonets Susanna

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Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

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