TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 25 d’octubre del 2011

BROU LLEUGER DE POLLASTRE I VEGETALS












Les aletes de pollastre tenen molta vitamina B6, aquesta vitamina ajuda a prevenir problemes cardíacs , depressió, asma, en poden menjar les persones amb diabetis ....a més tenen Vitamina A, vitamina B12 i Ferro,..entre d´altres 

Ingredients
Pastanages
Patates  
Carbassó
Ceba
Endivíes
Pebrot vermell
Un os de pernil
Aletes de pollastre
Una mica de sagí de porc 
Sal
Oli d´oliva
Pasta per fer la sopa , fideus, cabell d´àngel, pistons, ( al gust )

Preparació
Tallarem tots els vegetals  i  juntament amb les aletes de pollastre , ofegarem uns 10 minuts  amb una mica d´oli dins de la mateixa olla que farem el brou , afegir l´os de pernil , sal, el sagí i omplir d´aigua, deixar bullir a foc mig  prop de 1 hora, rectificar de sal si es necessari .

Per fer la sopa ni han dues versions, la primera es colar el brou i servir el bullit a part, i la segona es posar-hi directament la pasta i bullir-la tot junt.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

14 comentaris:

  1. Aquest brou és un classic que no passarà mai de moda. Boníssim!

    ResponElimina
  2. Que bo!!! m´has fet venir ganes de prendre un bon plat d´aquest brou, ja comencen a venir de gust.... i quina oloreta... apa!!! gaudeix-lo. Petons,

    ResponElimina
  3. Hola susanna, he estado este fin-de, desconectada pues he ido a pasar un par de dias a Alemania, y acabo de poner a hervir un brou, como este que has publicado, yo le he añadido también apio, y huele toda la casa ummmmmmmmmmm.
    Gracias por tus comentarios en mi blog. Petonets

    ResponElimina
  4. A casa en mengem dia per altre a l'hivern. M'encanta!!!
    Petonets guapa

    ResponElimina
  5. Buenos días Mar Susana. Que sopita de pollo y verduritas más rica y apetecible que nos has preparado, yo viendo los ingredientes y la pinta que tiene me tomaba un par de platitos. Un plato ideal para este fresquito que nos ha venido de golpe,
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  6. Enhorabonba, per el primer aniversari del teu blog.
    Petons desde Valencia, Montserrat

    ResponElimina
  7. Que plato más rico, ahora que lleva el frio es lo que toca! Besos

    ResponElimina
  8. Mira que es fàcil i ara que ve el fred està perfecte, sencill i bo.

    ResponElimina
  9. Hola Montserrat, guapa tu

    moltes gràcies i molt benvinguda a la meva cuina, estic contenta de la teva visita

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  10. Lleuger, bó y sá, ¿Que més es pot demanar?
    Un PETÓ XATA!!!

    ResponElimina
  11. Ja estem el temps que bé de gust menjar un bon brou calentó
    Petons

    ResponElimina
  12. Que bó aquet caldet amb un dia de puja con avui.
    Petonets guapa

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...