TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 27 d’octubre del 2011

CIGRONS AMB ARRÒS, BOLETS I GAMBES
















Ingredients
Cigrons bullits ( poden ser de pot)
Arròs bullit espès
Oli d´oliva 
Sal
Pebre
Un pot de sofregit de tomàquet
Bolets assortits ( congelats de La Sirena), doncs frescos ara es força complicat
Gambes arrosseres 
Aigua o brou

Preparació
Sofregir les bolets i les gambes per separat i reservar.

En una paella i posarem els cigrons amb un raig d´oli i els daurarem una mica, desprès i afegirem l ´arròs, els bolets, el tomàquet, remenar una mica i tot seguit abocar-hi aigua o brou just que quedi la vianda coberta, deixar arrancar el bull, ara i posem les gambes , rectificar de sal i pebre si es necessari, tancar el foc, tapar i deixar "covar " uns 10 minuts.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

11 comentaris:

  1. rapid i segur que esta molt bo,si senyora quin plat mes maco.petons

    ResponElimina
  2. Deliciós Mar i Muntanya!!! Com venen de gust plats així amb el temps que fa, oi???
    Petonets bonica

    ResponElimina
  3. Amb el dia que fa avui ja ho crec que ve de gust menjar calent.
    Què tal les plujes?
    Petons.

    ResponElimina
  4. Deliciosa combinación!! Tomo nota!!

    Muchísimas gracias por pasarte por mi blog y apuntarte en mi sorteo!!! que tengas mucha suerte, un saludo!!

    ResponElimina
  5. Ohhh... quin plat més SABORÓS!!!, m'encanta REINA!!!
    El faré sens dubte
    PETONS:)

    ResponElimina
  6. a trobo senzilla i a mes te pinta d'estar molt bo, mira que jo no soc gaire de cigrons, però aquests me'ls menjaria de bon grat.

    ResponElimina
  7. Susanna, quina gana de menjar, ummmmm, molt bó

    ResponElimina
  8. Muy buena pinta, me encanta esta combinacion
    Gracias por tu visita a mi blog y por participar en mi sorteo, mucha suerte
    Un beso

    ResponElimina
  9. Els cigrons amb gambes son un classic sensacional. Si a sobre hi poses bolets... llavors ja es immillorable ;)

    ResponElimina
  10. Muchas gracias por haberte pasado por mi blog! :)
    Me quedo por aquí curioseandote!
    Un beso!

    ResponElimina
  11. Pues vaya platazo, una mezcla de delicias (las gambas, las setas y los garbanzos), seguro que lo pones en puchero para que se pueda comer a la vez y sin las molestias de elegir un ingrediente u otro. Un besote.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...