Quantes vegades no en mengem per mandra de coure viandes ?
Les llegums engreixen poc i aporten moltes proteînes al cos.
A l´hivern bullides, en sopes, cremes,.....
A l´estiu en amanides, empedrats, croquetes,.....en podem gaudir tot l´any.
* Aquí al Maresme, tenim el fesol ó mongeta del Ganxet, amb denominació d´origen protegida,...i està d´ allò més bo.
Ingredients
Fesols menuts (també anomenats fesolets ) secs
Sal
Aigua
Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Les llegums engreixen poc i aporten moltes proteînes al cos.
A l´hivern bullides, en sopes, cremes,.....
A l´estiu en amanides, empedrats, croquetes,.....en podem gaudir tot l´any.
* Aquí al Maresme, tenim el fesol ó mongeta del Ganxet, amb denominació d´origen protegida,...i està d´ allò més bo.
Ingredients
Fesols menuts (també anomenats fesolets ) secs
Sal
Aigua
Preparació
La nit abans els deixem en un recipient amb abundant aigua...i ja está...que fácil no ?.
A l´hora de cuinar.los, escórrer els fesols, posar dins d´una olla amb aigua freda i sal al gust, quan començin a bullir els i tirarem un bon raig d´aigua freda per trencar el bull, ...s´en diu espartarlos...sembla ser que així queden més tous i la pell més fina, bullir fins que quedin tous.
Amanir al gust, i a gaudir.
Bon profit.
Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna