Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 19 de febrer de 2010

FESOLS MENUTS





QUANTES VEGADES NO EN MENGEM PER MANDRA DE COURE VIANDES...?
ELS LLEGUMS ENGREIXEN POC I APORTEN MOLTES PROTEÏNES AL COS,
A L´HIVERN BULLITS, EN SOPES..ETC.
A L´ESTIU EN AMANIDES, EMPEDRATS.....EN PODEM GAUDIR TOT L´ANY..

* AQUÍ A MALGRAT DE MAR, TENIM EL FESOL Ó MONGETA DEL GANXET, AMB DENOMINACIÓ
D´ORIGEN PROTEGIDA, I ESTÀ D´ALLÓ MÉS BO




INGREDIENTS


1 KG. DE FESOLS MENUTS ( Ó FESOLETS) SECS
SAL I AGUA

LA NIT ABANS ELS DEIXEM EN UN RECIPIENT AMB AIGUA, I JA ESTÀ.

* A L´HORA DE CUINAR-LOS
ESCÓRRER I POSAREM ELS FESOLS DINS D´UNA OLLA , SAL A GUST, I AIGUA FREDA, QUAN COMENÇIN A BUL-LIR ELS I TIRAREM UN RAÍG D´AIGUA FREDA AQUI S´EN DIU PER " ESPANTAR-LOS" SEMBLA SER QUE AIXÍ QUEDA LA PELL MÉS TOBA.


A CASA ELS MENGEM NOMÉS AMB UN BON RAIG D´OLI D´OLIVA ES CLAR.., I UNA BONA LLESCA DE PA FET A CASA, TORRAT RASCAT AMB ALL I OLI , I JA POT FER FRED...

BON PROFIT


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...