Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 3 de febrer de 2010

TRUITA DE PATATES THERMOMIX


INGREDIENTS
500 GRAMS DE PATATES
100 GRAMS D´OLI D´OLIVA
100 GRAMS D´AIGUA
6 OUS
SAL


POSAR EN EL VAS EN LA TH AIGUA + OLI 8 M , VAROMA, V.1

DESPRÈS POSAR LA PAPALLONA
AFEGIR LES PATATES TALLADES + SAL 12/15 MINUTS ,VAROMA, V.2.
(DEPEN DE LA CLASSE DE PATATA QUE FEM SERVIR) COMPROVAR SI TÉ LA TEXTURA DESITJADA, SI NO ES AIXÍ DEIXAR UNS MINUTS MÉS.

ABOCAR EL CONTINGUT DEL VAS EN UN ESCORREDOR PER TREURE TOT EL LIQUID QUE PUGUI QUEDAR, I RESERVAR.

EN EL MATEIX VAS SENSE RENTAR-LO ( TREURE LA PAPALLONA), ABOCAR-HI ELS OUS I BATRE 10 S. V.3.

POSAR ELS OUS BATUTS EN UN BOL JUNT AMB LES PATATES QUE TENIM RESERVADES, BARREJAR , I RECTIFICAR DE SAL SI ES NECESSARI.

POSAREM UNA PAELLA AL FOC AMB UNA MIQUETA D´OLI, AGAFAREM CULLEROTS DEL PREPARAR I FAREM TRUITES PETITES , Ó SI NO UNA DE GROSSA.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...