http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13
INGREDIENTS:
450 GRAMS DE LLET
55 GRAMS DE MANTEGA
37 GRAMS DE LLEVAT FRESC
650 GRAMS DE FARINA DE FORÇA
50 GRAMS DE SÈMOLA DE BLAT
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES DE SAL
POSAR EN EL VAS DE LA THERMOMIX
LLET + MANTEGA + LLEVAT FRESC 5 M. 37. V.1(SENSE TEMPERATURA)
AFEGIR LA FARINA TAMISADA+ SÈMOLA + SAL + SUCRE 20 S. V.3
DESPRÈS 5 M. V. ESPIGATREURE DEL VAS FORMAR UNA BOLA I DEIXAR REPOSAR 1 HORA, EN LLOC CÀLID I TAPAT.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR ALTRE COP UNS 5 MINUTS A MÀ , SOBRE UNA SUPERFÍCIE ENFARINADA , POSAREM EN UN MOTLLO ALLARGAT , FAREM UNS PETITS TALLS A LA MASSA, PINTAREM AMB AIGUA I ENFARINAR LLEUGERA MENT PER SOBRE, DEIXAR REPOSAR 1 HORA
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200. ,
FORNEJAR APROP. 50/ 60 MINUTS FER ATENCIÓ AL NOSTRE FORN
POSAR DINS DEL FORN UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN
AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.
Susanna se ven delicioso este pan para desayunar o merendar. Me anoto la receta guapa. Un besazo y buen fin de semana.
ResponEliminaHOLA NATI, GUAPA TU, BUENOS DIAS
ResponEliminaENCANTADA DE QUE TE GUSTE LA RECETA, YA ME CONTARÁS ES DELICIOSO UNTADO CON UN POCO DE MANTEQUILLA Y MERMELADA DE NARANJA AMARGA, ACOMPAÑADO DE UN CAPUCHINO RECIENTE HECHO, Y TODO EL DIA POR DELANTE...JE,JE
PETONETS SUSANNA
T´ha quedat un pa impresionant!!! a mi no hi ha forma que em quedin així de pujats...petonets
ResponEliminaMui guapo su blog! Abrazos, Dolores Melo
ResponEliminaDOLORES OLÁ, belas,
ResponEliminaMuchas gracias, PELA VISITA minha cozinha, pastelitos TAMBIEN TUS são bonitos, vocês todos SWEET UM ARTISTA
SUSANNA Petonets
HOLA MARIA JOSE, GUAPA TU
ResponEliminaHAS MIRAT QUANTA PROTEINA QUE TÉ LA FARINA DE FORÇA QUE NORMALMENT FÁS SERVIR ?...
PETONETS SUSANNA
Olá querida! Que belo pão!
ResponEliminaAgradeço por você participar do nosso alquimia e por dividir essa ótima receita conosco.
Beijos
HOLA Eu Mulher, GUAPA TU
ResponEliminaObrigado por me deixar participar e compartilhar com todos
a minha receita
PETONETS, BEIJOS SUSANNA
É sempre um prazer ter a sua partipação! Se desejar pode convidar outras blogueiras para participar também, ok? É só elas me enviarem um recado (e-mail) dizendo que fez a postagem.
ResponEliminaBeijos
HOLA EU MULHER,UAPA TU
ResponEliminaOK, BEIJOS, PETONETS
SUSANNA