Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 20 de febrer de 2010

PA DE LLET MARIA















http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13
INGREDIENTS:
450 GRAMS DE LLET
55 GRAMS DE MANTEGA
37 GRAMS DE LLEVAT FRESC
650 GRAMS DE FARINA DE FORÇA
50 GRAMS DE SÈMOLA DE BLAT
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES DE SAL


POSAR EN EL VAS DE LA THERMOMIX
LLET + MANTEGA + LLEVAT FRESC 5 M. 37. V.1(SENSE TEMPERATURA)
AFEGIR LA FARINA TAMISADA+ SÈMOLA + SAL + SUCRE 20 S. V.3
DESPRÈS 5 M. V. ESPIGA
TREURE DEL VAS FORMAR UNA BOLA I DEIXAR REPOSAR 1 HORA, EN LLOC CÀLID I TAPAT.

PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR ALTRE COP UNS 5 MINUTS A MÀ , SOBRE UNA SUPERFÍCIE ENFARINADA , POSAREM EN UN MOTLLO ALLARGAT , FAREM UNS PETITS TALLS A LA MASSA, PINTAREM AMB AIGUA I ENFARINAR LLEUGERA MENT PER SOBRE, DEIXAR REPOSAR 1 HORA

MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200. ,

FORNEJAR APROP. 50/ 60 MINUTS FER ATENCIÓ AL NOSTRE FORN

POSAR DINS DEL FORN UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN


AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...