http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13
INGREDIENTS
400 GRAMS D´AIGUA
100 GRAMS MASSA MARE ( M.M.)
34 GRAMS OLI
2 CULLERADETES DE LLET EN POLS
640 GRAMS FARINA DE FORÇA - TAMISADA
50 GRAMS DE SÈMOLA DE BLAT
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES SAL
38 GRAMS DE LLEVAT FRESC
POSAR EN EL VAS DE LA THERMOMIX
M.M. + AIGUA + OLI + LLET EN POLS + LLEVAT FRESC 5 M. 37. V.1 (SENSE TEMPERATURA)
AFEGIR FARINA + SÈMOLA DE BLAT + SAL + SUCRE 20 S. V.3
DESPRÈS 5 M. V. ESPIGATREURE DEL VAS FORMAR UNA BOLA I DEIXAR REPOSAR 1 HORA, EN LLOC CÀLID I TAPAT.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR ALTRE COP UNS 5 MINUTS A MÀ , POSAREM EN UN MOTLLO RODÓ , FAREM UNS PETITS TALLS A LA MASSA, PINTAREM AMB AIGUA I ENFARINAREM LLEUGERAMENT PER SOBRE. DEIXAR REPOSAR 1 HORA
MENTRE REESCALFAR EL FORN A 200. ,
FORNEJAR APROX. 50/ 60 MINUTS FER ATENCIÓ AL NOSTRE FORN
POSAR DINS DEL FORN UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN
AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.
madre mía si parece comprado!!! felicidades :)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
HOLA PAULA GUAPA TU...
ResponEliminaQUEDA RIQUISIMO, ESTÁ HECHO DENTRO DE UN MOLDE DE ESTOS DESMONTABLES QUE SON DE COLOR NEGRO, Y NO SE PEGA NADA....A LA HORA DE SACARLO SOLO TIENES QUE AFLOJARLE " EL CINTURÓN" Y YA ESTÁ....HOY NOS HEMOS CENADO UNA PARTE DE UNO DE ELLOS..JE,JE
PETONETS SUSANNA