Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 10 de febrer de 2010

PA DE CAMP THERMOMIX



http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13

INGREDIENTS
400 GRAMS D´AIGUA
100 GRAMS MASSA MARE ( M.M.)
34 GRAMS OLI
2 CULLERADETES DE LLET EN POLS
640 GRAMS FARINA DE FORÇA - TAMISADA
50 GRAMS DE SÈMOLA DE BLAT
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES SAL
38 GRAMS DE LLEVAT FRESC



POSAR EN EL VAS DE LA THERMOMIX
M.M. + AIGUA + OLI + LLET EN POLS + LLEVAT FRESC 5 M. 37. V.1 (SENSE TEMPERATURA)
AFEGIR FARINA + SÈMOLA DE BLAT + SAL + SUCRE 20 S. V.3
DESPRÈS 5 M. V. ESPIGA
TREURE DEL VAS FORMAR UNA BOLA I DEIXAR REPOSAR 1 HORA, EN LLOC CÀLID I TAPAT.

PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR ALTRE COP UNS 5 MINUTS A MÀ , POSAREM EN UN MOTLLO RODÓ , FAREM UNS PETITS TALLS A LA MASSA, PINTAREM AMB AIGUA I ENFARINAREM LLEUGERAMENT PER SOBRE. DEIXAR REPOSAR 1 HORA

MENTRE REESCALFAR EL FORN A 200. ,

FORNEJAR APROX. 50/ 60 MINUTS FER ATENCIÓ AL NOSTRE FORN

POSAR DINS DEL FORN UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN


AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...