Ingredients ( sortiran unes 64 unitats aprox.)
Per fer la massa mare
100 grams de llet
100 grams de farina de força
27 grams de llevat fresc ( el de fer pa )
Posar en el vas de la th, la llet + llevat fresc + farina
5 M, 37, V.1 treure i reservar en lloc càlid i tapat. ( uns 40 minuts )
100 grams de farina de força
27 grams de llevat fresc ( el de fer pa )
Posar en el vas de la th, la llet + llevat fresc + farina
5 M, 37, V.1 treure i reservar en lloc càlid i tapat. ( uns 40 minuts )
A part, mentre preparem
520 grams de farina de força tamisada
70 grams de sucre
50 grams de mantega a temperatura ambient
50 grams d´anís dolç ( licor )
3 ous
La pell ratllada de dus llimones que no siguin molt grosses
1 pessic de sal
1 culleradeta de canyella en pols
2 culleradetes de matafaluga
Oli per fregir els bunyols que sigui suau
Sucre per adornar
Preparació
Posar tos els ingredients en el vas de la themomix i programar
SENSE TEMPERATURA , 3 S., V.4., DESPRÈS 4 M., V.ESPIGA.
Retirar del vas i treballar una mica la massa sobre el marbre enfarinat fins que no s´enganxi a les mans, formar una bola i deixar reposar en lloc càlid i tapada durant 1 hora.
Retirar del vas i treballar una mica la massa sobre el marbre enfarinat fins que no s´enganxi a les mans, formar una bola i deixar reposar en lloc càlid i tapada durant 1 hora.
Passat aquest temps, formar porcions rodones de uns 18 grams que posarem sobre una placa de forn una mica enfarinada, deixar reposar altre cop tapades i en lloc càlid 1 hora.
Posar l ´oli a escalfar , agafar porcions i mentre les anem posem a la paella amb el dir els i farem un forat al mig , per a tandes que es controlen millor, treure quan estiguin daurats i escórrer sobre una reixeta, quan encara no estiguin freds del tot, els ensucrarem.
* A casa de tota la vida, la meva mama havia fet el bunyols el dia de Dijous Sant...i segueix la tradició Familiar, per això a casa sempre seran els bunyols de Dijous Sant.
Bona Festa i bon profit !
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
muy ricos ;), me llevo uno para el cafelito :)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
HOLA PAULA GUAPA TU...
ResponEliminaESTÀN TAN RICOS COMO VISTOSOS, AYER HICE Y SOLO QUEDAN UNOS POCOS....ESTO ES BUENO
PETONETS SUSANNA
Moltes gracies per visitar la "Meu cuina".
ResponElimina¿Lo he escrito bien?,me ha dado la oportunidad de conocer tu blog, y así podré seguir tus recetas.
Un cordial saludo
HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU...
ResponEliminaGRACIAS TAMBIEN A TI, POR COMPARTIR ESTAS RECETAS TUYAS TAN APETITOSAS, UNAS APRENDEMOS A LAS OTRAS, JE,JE,
MIL PETONETS SUSANNA
Hola,acabo de ver tu blog y veo fotos de recetas que me gustan mucho pero lo siento, no entiendo nada.
ResponEliminaUn saludo.
HOLA SEVIMAY
ResponEliminaGRACIAS POR TU COMENTARIO, A LA IZQUIERDA ( POR DEBAJO DE LOS PECECITOS),..HAY UN TRADUCTOR..SI TE APETECE , Y ESTE ES MI DESEO, PUEDES USARLO,
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna!!
ResponEliminaCòm va? tens unes coses molt bones i molt apetitoses, els bunyols em recorden a València i als dos anys que he viscut ahí!
Els teus tenen un aspecte bonísim!
besets
HOLA ASJ, GUAPA TU
ResponEliminaBON DIA, I BENVINGUDA A LA MEVA CUINETA,...JE,JE
T´ANIMO A QUE ELS PROVIS DE FER, NO SON COMPLICATS, I EL RESULTAT JA EL VEUS...
PETONETS I FINS AVIAT, SUSANNA
tenen molt bona pinta.
ResponEliminaels he de fer, a veure si tinc un moment.
si em surten be, si no t´importa els penjaré al meu blog, amb un enllaç a aquest
gràcies.
HOLA EVA, GUAPA TU
ResponEliminaGRÀCIES PER ESTAR AQUI,..POTS AGAFAR AQUESTA RECEPTA I TOTES LES ALTRES, PER AIÒ SON AQUI, PER COMPARTIR, LA VERITAT ES QUE AQUESTS BUNYOLS QUEDEN MOLTS BONS...
FINS AVIAT
PETONETS SUSANNA