Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 14 de febrer de 2010

Bunyols de DIJOUS SANT 2010 - THERMOMIX



INGREDIENTS

PER FER LA MASSA MARE

100 GRAMS DE LLET
100 GRAMS DE FARINA
27 GRAMS DE LLEVAT FRESC

POSAR EN EL VAS, LLET+LLEVAT FRESC +FARINA
5 M, 37, V.1TREURE, I RESERVAR EN LLOC CÀLID I TAPAT, UNS 40 MINUTS

A PART MENTRE PREPARAR

520 GRAMS DE FARINA DE FORÇA, TAMISADA70 GRAMS DE SUCRE
50 GRAMS DE MANTEGA A TEMPERATURA AMBIENT50 GRAMS D´ANÍS DOLÇ
3 OUS
LA PELL RATLLADA DE 2 LLIMONES
1 PESSIC DE SAL
1 CULLERADETA DE CANYELLA EN POLS
2 CULLERADETES DE MATAFALUGA

OLI DE FREGIR (MILLOR SI ES DE GIRA -SOL)
SUCRE PER ADORNAR

PREPARACIÓ:
POSAR TOTS ELS INGREDIENTS EN EL VAS DE LA THERMOMIX I PROGRAMAR
SENSE TEMPERATURA , 3 S., V.4., DESPRÈS 4 M., V.ESPIGA.

TREURE I TREBALLAR UNA MICA LA MASSA SOBRE UNA SUPERFÍCIE ENFARINADA FINS QUE NO S´ENGANXI GENS, FER UNA BOLA I DEIXAR REPOSAR EN LLOC CÀLID I TAPADA 1 HORA.

PASSAT AQUEST TEMPS , FORMAR PORCIONS RODONES DE 18 GRAMS QUE ANIREM COL-LOCÀN SOBRE UNA PLACA ENFARINADA , I DEIXAREM REPOSAR ALTRE VEGADA 1 HORA, TAPADES I EN LLOC CÀLID.

POSAREM L´OLI A ESCALFAR, AGAFAR LES PORCIONS , AMB EL DIT FAREM UN FORAT I POSAREM A FREGIR, TREURE QUAN ESTIGUIN ELS BUNYOLS DAURATS I ESCORRE SOBRE UNA REIXETA, UN COP FREDS , POSAREM EL SUCRE PEL DAMUNT.

* DES DE MOLT PETITA A CASA , LA MEVA MAMA, HA FET SEMPRE ELS BUNYOLS EL DIA DE DIJOUS SANT....ES UNA TRADICIÓ FAMILIAR , PER AIXÒ ES DIUEN AIXÍ...

(SORTEN UNS 64 BUNYOLS)




Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...