INGREDIENTS
500 GRAMS D´ARRÓS
400 GRAMS DE FESOLS MENUTS CUITS
2 CARXOFES TALLADES A LAMINES
1 PEBROT VERMELL TALLAT PETIT
1 CEBA TALLADA PETITA
4 GRANS ALLS SENCERS AMB PELL
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1,500 L. DE BROU Ó AIGUA
2 BRANQUES DE CAIENA ó PEBRE NEGRE
UN GRAPAT DE BOLETS SECS ( HIDRATAR AMB AIGUA QUE GUARDAREM PEL ARRÓS)
SAL
SOFREGIT CARXOFES + PEBROT+CEBA+ALLS
QUAN JA COMENCI A DAURAR, LI POSAREM ELS FESOLS , I ELS FREGIREM UNA MICA, TOT SEGUIT ABOCAR EL TOMÀQUET , REMENAR I DEIXAR COURE UNS 10 MINUTS.
POSAREM L ´ARRÓS I DEIXAREM SOFREGIX UNS MINUTS, DESPRÈS ABOCAR L´AIGUA Ó EL BROU QUE TINDREM CALENT,...ALS 10 MINUTS DE COCCIÓ I AFEGIREM UN OU SENCER PER PERSONA ( COM EL QUE VOL FER UN OU FERRAT), I DEIXAR QUE COGUI UNS 10 MINUTS MÉS......I A MENJAR FALTA GENT
BON PROFIT
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna