Pollastre tallats a quarts
Greix de porc ( si es de botifarra molt millor )
Herbes provençals ( si son fresques millor )
Herbes provençals ( si son fresques millor )
2 caps d alls
2 llimones ( el suc )
1 got de vi blanc
Sal, pebre
* Una cassola que pugi anar al forn amb tapa
Preparació
Posarem el pollastre condimentat amb sal i pebre al gust, unes cullerades de greix de porc i les herbes, en una cassola, tapar i al forn a uns 100 graus ,dalt i baix, aprox. unes 2 hores, dependrà de la quantitat de pollastre i pes, deixar coure en calma.
Passat aquest temps treure la tapa, ruixar amb el vi i el suc de les llimones. donar la volta al pollastre, posar el forn a 200 graus uns 10 minuts perquè quedi daurat i reduir els sucs.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Que pollo al limón más rico! Me encanta!
ResponEliminaBesotes.
HOLA AMANDA GUAPA TU...
ResponEliminaPUES LA VERDAD ES QUE QUEDA DIVINO, ADEMÁS ES MUY COMODO DE HACER PUES LO PONES EN EL HORNO...Y TE OLVIDAS SIN MIEDO A QUE SE QUEME ,PUEDES IRTE DE COMPRAS, A LA PELUQUERIA...ETC, CUANDO REGRESAS YA ESTÁ LA COMIDA A PUNTO...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaHE VISTO QUE HAS PUESTO UNA TARTA DE LIMÓN...HE TOMADO NOTA DE TU RECETA Y EL VIERNES POR LA NOCHE INTENTARÉ BUSCAR UNS MINUTOS PARA MI,. Y LA PROBARÉ...YA TE CONTARÉ...
PETONTES SUSANNA