GÂTEAUX À LA CRÈME-
TÍPIC A ESSERTINES-SUR-YVERDON ( SUÏSSA)
Ingredients
1 Peça de pasta de full rodona
1 Pot de crema de llet espessa
2/3 cullerades soperes de sucre ( al gust )
2 cullerades soperes de maizena
2 ous batuts
1 pessic de sal
1 Peça de pasta de full rodona
1 Pot de crema de llet espessa
2/3 cullerades soperes de sucre ( al gust )
2 cullerades soperes de maizena
2 ous batuts
1 pessic de sal
* Si es desitja es tot fet una infussió amb nata, canyella, una pell de llimona i deixar temperar, abans de fer el pastís.
Preparació
Escalfar el forn a 180 graus.
Posarem la pasta de full en un motllo rodó ( sense puntar.la) i abocarem per sobre la resta d´ingredients que ja tindrem barrejats.
Fornejar uns 25/30 minuts, dependrà del form
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
guau, es muy tentador este postre ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
HOLA PAULA , GUAPA TU
ResponEliminaESTÁ DELICIOSO, Y LA RECETA ES AUTENTÍCA, ME LA DIÓ UNA SEÑORA DEL PAIS
PETONETS SUSANNA
Quines postres més bones que fas Susanna.
ResponEliminaPetons.
Menuda pinta que tiene ese pastel de crema,se ve delicioso,esta te la copio con tu permiso,a ver si me animo y mas cositas dulce en mi Blog,un beso.
ResponEliminaHOLA GUAPA TU,
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE M´ENCANTA LA CUINA,...I ELS POSTRES SON EL MEU PUNT FLAC,....TU FAS UN BON APAT,...PERÒ NO ET SEMBLA QUE SI NO NI HAN UNS BON POSTRES...SEMBLA QUE NO HA SIGÚT COMPLET..?.
PETONETS SUSANNA
HOLA AYNA, GUAPA TU
ResponEliminaTIENES TODO MI PERMISO PARA ESTA RECETA Y PARA TODAS, PARA ESTO ESTÁN AQUI....
PRUEBA EL PASTELITO EN CUESTIÓN Y SEGURO QUE EN CASA TE PONEN UN "10" COMO MINIMO...YA ME CONTARÁS ...
PETONETS SUSANNA