Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 18 de febrer de 2010

Pastís de crema ( gâteaux à la creme )


GÂTEAUX À LA CRÈME-
TÍPIC A ESSERTINES-SUR-YVERDON ( SUÏSSA)

Ingredients
1 Peça de pasta de full rodona
1 Pot de crema de llet espessa
2/3 cullerades soperes de sucre ( al gust )
2 cullerades soperes de maizena
2 ous batuts
1 pessic de sal

 * Si es desitja es tot fet una infussió amb nata, canyella, una pell de llimona i deixar temperar, abans de fer el pastís.

Preparació
Escalfar el forn a 180 graus.

Posarem la pasta de full en un motllo rodó ( sense puntar.la) i abocarem per sobre la resta d´ingredients que ja tindrem barrejats.

Fornejar uns 25/30 minuts, dependrà del form

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...