Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 16 de febrer de 2010

Rotllets de pasta filo amb pollastre



Ingredients
1 paquet de pasta "filo "
Pollastre que ja tindrem cuinat
Ceba
Pebrot vemell
Pebrot verd
Tomàquet fregit
Sal
Pebre

Preparació
Tallarem tota la verdura i la passarem per la paella amb una mica d´oli, quan ja estigui a punt afegir el tomàquet i el pollastre esmicolar, deixar reduir una mica, condimentar amb sal i pebre al gust, deixem refredar una mica.

Agafar les fulles de pasta filo i les farcim formant rotllets ( o triangles ), pintar la punta final de la pasta amb una mica d´aigua que ens servirà de cola.

Per cuinar.les tenim dues versions:
1.- Al forn que ja tindrem escalfat a 200 graus, ( les pintarem per sobre amb oli d´oliva ) durant uns 15 minuts aproximadament,  dependrà del forn

2.- Fregir.les amb abundant oli.

Acompanyar d´una salsa, arròs blanc, pasta, amanida....

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...