Ingredients
1 paquet de pasta "filo "Pollastre que ja tindrem cuinat
Ceba
Pebrot vermell
Pebrot verd
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Preparació
Tallarem tota la verdura i la passarem per la paella amb una mica d´oli, quan ja estigui a punt afegir el tomàquet i el pollastre esmicolar, deixar reduir una mica, condimentar amb sal i pebre al gust, deixem refredar una mica.
Agafar les fulles de pasta filo i les farcim formant rotllos ( o triangles ), pintar la punta final de la pasta amb una mica d´aigua que ens servirà de cola.
Per cuinar- los tenim dues versions:
1.- Al forn que ja tindrem escalfat a 180 graus, ( les pintarem per sobre amb oli d´oliva ) durant uns 15 minuts aproximadament, dependrà del forn
2.- Fregir- los amb abundant oli.
Acompanyar d´una salsa, arròs blanc, pasta, amanida....
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola, m´ha agradat molt el farcit que has preparat, això de posar-hi poma ha de ser realment bo, suposo que també es podria fer amb massa d´empanadilla perquè aquí de vegades no trobo philo...petonets
ResponEliminaSusanna,
ResponEliminaRRR: Riquísima Receta Reciclaje.
¡Me encantan estos rotllets, exquisita idea y sencilla preparación!
Biquiños y hasta la vuelta.
HOLA Mª JOSE, GUAPA TU
ResponEliminaJO ABANS NO EN TROBAVA PER AQUI TAMPOC, I QUAN ANAVA A BARCELONA, ARRASAVA " EL CORTE INGLÉS" I DESPRÈS CAP AL CONGELADOR,...
AMB MASSA D´EMPANADILLA TAMBÉ ES CLAR,...I TAMBÉ AMB PASTA DE FULL..LA QUESTIÓ ES " DISFRESSAR" LES RESTES I CREAR UN NOU PLAT,..JO EM AIXÓ I ESTIC DIPLOMADA.....JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA MARISA, GUAPA TU
ResponEliminaJE, JE, QUEDA BIEN ESTO DE RECETA RECICLAJE,..PUES SI COMO LE COMENTO A Mª JOSE,
ES UNA BUENA MANERA DE APROVECHAR RESTOS DE COMIDAS , QUE A VECES LA FAMILIA NO QUIERE,...CON LA PASTA FILO, YO FABRICO DE TODO,....PUES CON INGREDIENTES DULCES, TAMBIEN SE PUEDEN PREPARAR DELICIOSOS Y RAPIDOS POSTRES,...POR EJEMPLO QUESO FRESCO Y MENBRILLO,..... CREMA PASTELERA,....FRUTAS EN ALMIBAR,...ETC...TODO LO QUE LA MENTE INVENTE...
NO ES MARAVILLOSA LA COCINA..., ES UN PLACER, EL MISMO QUE HABLAR CONTIGO, PETONETS SUSANNA
Susana, encantada de que visites mi blog, no conocía el tuyo, pero te sigo desde hoy. Me quedo con estos rollitos pq me gusta como te han quedado. Gracias y besitos...
ResponEliminaHOLA MARIA JESÚS, GUAPA TU
ResponEliminaPUES YO ENCANTADA DE QUE TE GUSTE EL MIO, ESPERO PODER APRENDER DE TI, ES UNA BUENA IDEA ESTO DE LOS BLOGGS DE COCINA, SIEMPRE DESCUBRES ALGO NUEVO, HASTA PRONTO
PETONETS SUSANNA
Susana gracias por visitar y seguir mi blog. Acabo de descubrir el tuyo y me quedo por aquí.
ResponEliminaUn beso guapa.
HOLA CURRA, GUAPA TU
ResponEliminaYO TAMBIEN TE DOY LA GRACIAS POR VISITAR EL MISMO, JE,JE, ESTAREMOS EN CONTACTO
PETONETS SUSANNA