Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 23 de febrer de 2010

PA DE BLAT LLEUGER




INGREDIENTS
320 GRAMS D´ AIGUA
30 GRAMS D´OLI D´OLIVA
37 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER
30 GRAMS DE LLET EN POLS
300 GRAMS FARINA DE FORÇA
160 GRAMS DE FARINA INTEGRAL
50 GRAMS DE SÈMOLA DE BLAT
1 CULLERADETA GLUTEN
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES DE SAL

PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + OLI + LLEVAT FRESC + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR FARINES TAMISADES+ SÈMOLA + GLUTEN + SAL + SUCRE 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA - SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR UNS 5 MINUTS , COL·LOCAR DINS UN MOTLLO RODÓ , PINTAR AMB AIGUA , FER UNS TALLS AL DAMUNT AMB UN GANIVET, JO ESTAVA INSPIRADA I LI HE FET UN DIBUIX, JE,JE..... TAPAR I DEIXAR REPOSAR 1 HORA MÉS EN LLOC CÀLID.
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.

FORNEJAR APROP 50/60 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN



AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.

2 comentaris:

  1. Tens unes receptes de pa molt atractives. Mai m'hi he vist en cor a fer-ne per culpa del llevat. Se'm fa una muntanya, espero llegir-me be les teves propostes de pa i animar-me.
    Salut!
    Bloc pa amb oli i xocolata

    ResponElimina
  2. HOLA GUAPA TU, BONA NIT
    ESTIC CONTENTA DE TENIR-TE AQUI, EN EL APASSIONAT
    MÓN DEL PA, MIRA EL LLEVAT NO TE PAS CAP SECRET, LLEVAT FRESC DE FLEQUER, EN EL MERCADONA EL VENEN AMB UNS "CUBILETS" QUE VÁN MOLT BÉ, JO ELS COMPRO A CAIXES, I TAMBÉ EN TING DE CONGELATS, NO LI PASSA RES...VÁ ANIMAT A FER-NE UN..I SI EM NECESSITES AQUI ESTIC, JO COMENÇARIA AMB EL PÁ PIREX, I SI NO TENS PIREX, O FAS DINS UNA CASSOLA AMB TAPA QUE POGI ANAR AL FORN...
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...