Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 27 de febrer de 2010

PER OBRIR L ´APETIT...IUCA CRUIXETALA IUCA O MANDIOCA N ´ES EL TUBÈRCUL D ´UN ARBUST CULTIVAT ALS PAÏSOS TROPICALS, D´ÀFRICA, ÀSIA I AMÈRICA, I ALIMENT BÀSIC, PER A MÉS DE 500 MILIONS DE PERSONES AL MON , SEGÓNS INFORMACIÓ QUE HE BUSCAT.

EN EL BRASIL EL CUINEN AIXÍ:

S´HA DE PELAR LA IUCA, TALLAR-LA EN ALGUNS TROSSOS I BULLIR-LOS EN AIGUA AMB SAL, A LA MEITAT DE LA COCCIÓ I AFAGEIXEN AIGUA FREDA I CONTINUEN LA BULLIDA FINS QUE QUEDEN TOUS , ES DEIXEN REFREDAR, ES TALLEN EN BARRETES( COM LES PATATES PER FREGIR ).

S´HAN DE FREGIR AMB OLI DE GIRA-SOL FINS QUE QUEDIN ROSSES, I DESPRÉS SALAR.

A MI PERÒ M´AGRADA MÉS AL MEU ESTÍL
**************************************************************************************

DISSABTE, SEMBLA QU´EL COS CANVIA, DEMANA UNA MIQUETA DE RELAX...DONCS BÉ FEREM UN APERITIU....DE IUCA O MANDIOCA AL ESTÍL SUSANNA

INGREDIENTS
UNA PEÇA DE IUCA
OLI DE GIRA-SOL
FLOR DE SAL

PELAR LA IUCA, I TALLAR-LA A RODANXES MOLT FINES, TE UNA CARN MOLT FORTA, JO FAIG SERVIR LA MEVA MAQUINA DE TALLAR EMBOTITS, EN CAS DE NO TENIR-NE, DONCS AMB UN GANIVET FEN MOLTA ATENCIÓ AL DITS, I LA POSAREM DINS D´UN RECIPIENT AMB AIGUA DURANT UNS 10 MINUTS, CANVIAR L ´AIGUA I DEIXAR UNS 10 MINUTS MÉS.

MENTRE ESCALFAR L ´OLI DE GIRA-SOL

ESCORRER LA IUCA SOBRE UN DRAP DE CUINA QUE QUEDI BEN SECA I FREGIT FINS QUE QUEDI DAURADA, POSAR SOBRE UNA REXETA PER TREURE EL POC OLI QUE TINGUI, DONCS NO QUEDEN GENS GREIXOSES.

POSAR EN UN PLAT, I SALAR AL GUST ( JO FAIG SERVIR FLOR DE SAL) PERÒ L´ALTRE TAMBÉ SERVEIX,...I ESTÀN DE BONESSS, NYAM NYAM... AIXÓ I UNA BONA BIRRA FRESQUETA..

BON PROFIT...

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...