Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 3 de febrer de 2010

PA DE POBLE THERMOMIX












http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13

INGREDIENTS
50 GRAMS DE MASSA MARE ( M.M.)
400 GRAMS D´AIGUA
34 GRAMS D´OLI
2 CULLERADETES DE LLET EN POLS
38 GRAMS DE LLEVAT FRESC
750 GRAMS DE FARINA DE FORÇA
1 CULLERADETA DE GLUTEN
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES DE SAL


POSAR EN EL VAS DE THERMOMIX
M.M. + AIGUA + OLI + LLET EN POLS + LLEVAT FRESC 5 M. 37. V.1 (SENSE TEMPERATURA)
AFEGIR FARINA + GLUTEN + SAL + SUCRE 20 S. V.3
DESPRÈS 5 M. V. ESPIGA 
TREURE DEL VAS FORMAR UNA BOLA I DEIXAR REPOSAR 1 HORA, EN LLOC CÀLID I TAPAT, PASSAT AQUEST TEMPS PARTIR LA MASSA EN TRES PARTS QUE PESIN IGUAL, FAREM TRES XURROS LLARGS I FORMAREM UNA TRENA , QUE POSAREM EN UN MOTLLO EN FORMA DE CERCLE, FAREM UNS PETITS TALLS A LA MASSA, PINTAREM AMB OLI I ENFARINAREM LLEUGERA MENT PER SOBRE. DEIXAR REPOSAR 1 HORA

MENTRE REESCALFAR EL FORN A 200. ,

FORNEJAR APROP. 45/ 50 MINUTS FER ATENCIÓ AL NOSTRE FORN

POSAR DINS DEL FORN UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA CRUIXI


AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...