http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13
INGREDIENTS
50 GRAMS DE MASSA MARE ( M.M.)
400 GRAMS D´AIGUA
34 GRAMS D´OLI
2 CULLERADETES DE LLET EN POLS
38 GRAMS DE LLEVAT FRESC
750 GRAMS DE FARINA DE FORÇA
1 CULLERADETA DE GLUTEN
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES DE SAL
POSAR EN EL VAS DE THERMOMIX
M.M. + AIGUA + OLI + LLET EN POLS + LLEVAT FRESC 5 M. 37. V.1 (SENSE TEMPERATURA)
AFEGIR FARINA + GLUTEN + SAL + SUCRE 20 S. V.3
DESPRÈS 5 M. V. ESPIGA TREURE DEL VAS FORMAR UNA BOLA I DEIXAR REPOSAR 1 HORA, EN LLOC CÀLID I TAPAT, PASSAT AQUEST TEMPS PARTIR LA MASSA EN TRES PARTS QUE PESIN IGUAL, FAREM TRES XURROS LLARGS I FORMAREM UNA TRENA , QUE POSAREM EN UN MOTLLO EN FORMA DE CERCLE, FAREM UNS PETITS TALLS A LA MASSA, PINTAREM AMB OLI I ENFARINAREM LLEUGERA MENT PER SOBRE. DEIXAR REPOSAR 1 HORA
MENTRE REESCALFAR EL FORN A 200. ,
FORNEJAR APROP. 45/ 50 MINUTS FER ATENCIÓ AL NOSTRE FORN
POSAR DINS DEL FORN UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA CRUIXI
AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna