Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 11 de febrer de 2010

COCA DE LLARDONS


INGREDIENTS

1 LÀMINA DE PASTA DE FULL
1 OU
100 GRAMS DE PINYONS
150 GRAMS DE LLARDONS TALLATS PETITS
60 GRAMS DE SUCRE
1 DIT D´ANÍS DOLÇ


BARREJAR EL SUCRE AMB L ´ANÍS, FINS QUE QUEDI UNA PASTA NO GAIRE LIQUIDA I RESERVAR.

ESTIRAR LA PASTA DE FULL ( SENSE PUNXAR-LA) SOBRE UNA PLATA DE FORN FOLRADA AMB PAPER VEGETAL, PINTAREM AMB OU BATUT, POSAR PER SOBRE ELS LLARDONS , ELS PINYONS I EL SUCRE D´ANÍS .

REESCALFAR EL FORN

FORNEJAR A 190 . UNS 20 MINUTS.

( MÉS FÀCIL IMPOSSIBLE)

BON PROFIT

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...