Ingredients
380 grams d aigua
2 culleradetes de llet en pols
40 grams de greix de porc ( -o- oliva d oliva )
37 grams de llevat fresc
550 grams de farina de força
50 grams de sèmola de blat
1 culleradeta de sucre
2 culleradetes de sal
Preparació
Posar en el vas de la thermomix
aigua + greix+ llet en pols + llevat fresc, 5 minuts, 37 graus, velocitat 1
Afegir ( sense temperatura) la farina tamisada + sèmola + sal + sucre 20 segons, velocitat 3, després
5 minuts, velocitat espiga.
Treure del vas, formar una bola i deixar reposar 1 hora, en lloc càlid i tapada.
Passat aquest temps, amassar altre cop uns 5 minuts a mà sobre una superfície enfarinada, posar en un motllo allargat, pintar amb aigua i enfarinar per sobre, reposar una altre hora.
Escalfar el forn a 200 graus
Fornejar uns 40/50 minuts, fer atenció ja que cada forn es diferent.
* Si posem dins del forn un recipient amb aigua la crosta del pa ens quedarà cruixent.
* Aquest pa també es pot preparar manual o en panificadora.
Muy rico este pan.
ResponEliminaBuen fin de semana.
Un beso
HOLA CURRA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE ESTÁ DIVINO, SI LO DEJAS REPOSAR UN PAR DE DIAS, ( SI LLEGA) Y TE HACES UNAS TOSTADAS CON SOLO UN CHORRITO DE ACEITE DE OLIVA VIRGEN QUE LE PONGAS DE COMPLEMENTO SABEN A GLORIA PURA...BUEN FIN DE SEMANA , TAMBIEN PARA TI.
PETONETS SUSANNA
Wow! es veu espectacular...se ha unflat molt, no? passe a desitjarte un bon cap de setmana. Un beset...
ResponEliminaHOLA LOLA, GUAPA TU
ResponEliminaES TANT ESPECTACULAR COM DELICIÒS, SI ET DESIDEIXES A FER-LO, JA M´EXPLICARÀS EL RESULTAT,
PETONETS SUSANNA