Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 11 de febrer de 2010

DIJOUS LLARDER Ó GRAS


ÉS EL TRET DE SORTIDA DE LES FESTES DE CARNAVAL DEL TERRITORI CATALÀ

EL DIJOUS LLARDER
BOTIFARRA, BOTIFARRA
EL DIJOUS LLARDER
BOTIFARRA MENJARÉ

I SI ÉS DIJOUS GRAS,
BOTIFARRA, BOTIFARRA,
I SI ÉS DIJOUS GRAS
BOTIFARRA MENJARÀS

( CANÇÓ POPULAR CATALANA)



TRUITA DE BOTIFARRA D´OU
INGREDIENTS
6 OUS
1 BOTIFARRA D´OU

OLI, SAL
TALLAR LA BOTIFARRA A RODANXES , FREGIR AMB UNA MICA AMB D´OLI, I RESERVAR
BATRE ELS OUS I FER UNA TRUITA AMB EL MATEIX OLI DE FREGIR LA BOTIFARRA , QUAN COMENÇA A QUALLAR , I POSAREM LES RODANXES DE BOTIFARRA PER SOBRE, DONAR LA VOLTA A LA TRUITA,...I JA ESTÀ.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

COCA DE LLARDÓNS
INGREDIENTS

1 LÀMINA DE PASTA DE FULL 1 OU
100 GRAMS DE PINYONS
150 GRAMS DE LLARDONS TALLATS PETITS
60 GRAMS DE SUCRE
1 DIT D´ANÍS DOLÇ


BARREJAR EL SUCRE AMB L ´ANÍS, FINS QUE QUEDI UNA PASTA NO GAIRE LIQUIDA I RESERVAR.

ESTIRAR LA PASTA DE FULL ( SENSE PUNXAR-LA) SOBRE UNA PLATA DE FORN FOLRADA AMB PAPER VEGETAL, PINTAREM AMB OU BATUT, POSAR PER SOBRE ELS LLARDONS , ELS PINYONS I EL SUCRE D´ANÍS .

REESCALFAR EL FORN

FORNEJAR A 190 . UNS 20 MINUTS.

( MÉS FÀCIL IMPOSSIBLE)



BON PROFIT 



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...