TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dijous, 11 de febrer del 2010
DIJOUS LLARDER Ó GRAS
ÉS EL TRET DE SORTIDA DE LES FESTES DE CARNAVAL DEL TERRITORI CATALÀ
EL DIJOUS LLARDER
BOTIFARRA, BOTIFARRA
EL DIJOUS LLARDER
BOTIFARRA MENJARÉ
I SI ÉS DIJOUS GRAS,
BOTIFARRA, BOTIFARRA,
I SI ÉS DIJOUS GRAS
BOTIFARRA MENJARÀS
( CANÇÓ POPULAR CATALANA)
TRUITA DE BOTIFARRA D´OU
INGREDIENTS
6 OUS
1 BOTIFARRA D´OU
OLI, SAL
TALLAR LA BOTIFARRA A RODANXES , FREGIR AMB UNA MICA AMB D´OLI, I RESERVAR
BATRE ELS OUS I FER UNA TRUITA AMB EL MATEIX OLI DE FREGIR LA BOTIFARRA , QUAN COMENÇA A QUALLAR , I POSAREM LES RODANXES DE BOTIFARRA PER SOBRE, DONAR LA VOLTA A LA TRUITA,...I JA ESTÀ.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
COCA DE LLARDÓNS
INGREDIENTS
1 LÀMINA DE PASTA DE FULL 1 OU
100 GRAMS DE PINYONS
150 GRAMS DE LLARDONS TALLATS PETITS
60 GRAMS DE SUCRE
1 DIT D´ANÍS DOLÇ
BARREJAR EL SUCRE AMB L ´ANÍS, FINS QUE QUEDI UNA PASTA NO GAIRE LIQUIDA I RESERVAR.
ESTIRAR LA PASTA DE FULL ( SENSE PUNXAR-LA) SOBRE UNA PLATA DE FORN FOLRADA AMB PAPER VEGETAL, PINTAREM AMB OU BATUT, POSAR PER SOBRE ELS LLARDONS , ELS PINYONS I EL SUCRE D´ANÍS .
REESCALFAR EL FORN
FORNEJAR A 190 . UNS 20 MINUTS.
( MÉS FÀCIL IMPOSSIBLE)
BON PROFIT
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna